Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:36 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Noaptea de Halloween

ro

01 Nov, 2013 12:11 2482 Marime text
Centrul vechi al Constanței a fost împânzit, noaptea trecută, de personaje înfricoșătoare, atrase parcă de o forță stranie, într-un singur loc. Unul dintre cele mai frecventate cluburi din zonă  și-a deschis porțile pentru o noapte de Halloween de neuitat, la malul mării! Vraja s-a rupt abia la primele ore ale dimineții. Personajele stranii au prins viață în decorul spectaculos, realizat special pentru noaptea de Halloween. Luminile difuze și umbrele înfricoșătoare, chipurile amenințătoare cioplite în tradiționalii dovleci de Halloween, băuturi în nuanțe sângerii și muzica tocmai potrivită pentru a întregi atmosfera de groază.

“Ne bucurăm că fanii noștri au apreciat petrecerea pe care am făcut-o și suntem onorați să vină atâta lume. Le-am pregătit multe shot-uri speciale și Bloody Mary care este nelipsit de la petrecerea aceasta.”, a declarat Cătălina Țuțuianu, PR club.
O noapte pentru care unii s-au pregătit de săptămâni întregi pentru a intra în pielea personajului preferat. Sărbătoarea de Halloween a fost atestată în secolul al XVI-lea, în Statele Unite ale Americii, iar de-a lungul timpului a devenit extrem de populară în toate statele lumii, permițându-le oamenilor să evadeze într-un univers de poveste și să dea frâu liber imaginației.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii