Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:23 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Săgeata Năvodari are un magazin de prezentare

ro

10 Oct, 2013 21:54 2099 Marime text
Începând de joi, fanii echipei Săgeata Năvodari au la dispoziție un magazin de unde își pot procura diverse obiecte cu însemnele clubului năvodărean. Este o inițiativă privată, a unuia dintre simpatizanții formației dobrogene. La inaugurare a participat primarul Nicolae Matei dar și antrenorii și jucătorii echipei Săgeata Năvodari.
Ca orice club care se respectă și Săgeata Năvodari beneficiază de acum înainte, de un magazin de prezentare. Deschis în perimetrul Pieței Centrale din Năvodari acesta oferă o gamă largă de obiecte cu însemnele clubului, de la pixuri și brelocuri până la materiale sportive de bună calitate. Inițiativa dechiderii acestui magazin i-a aparținut lui Nicolae Popa, un oltean îndrăgostit iremediabil de Săgeata și de Năvodari.
„ Ideea nu a fost a mea, a fost a domnului primar. Eu am pus-o în practică prin inițiativa mea, cu fonduri private. Nu este implicată nici Primăria, nici Clubul, tot ce vedeți aici este făcut din bani privați. Sunt suporter al echipei Săgeata Năvodari și am considerat că este nevoie ca echipa să fie promovată și cetățenii orașului să aibă câte o amintire plăcută de la Săgeata. ” a declarat proprietarul magazinului, Nicolae Popa.
Primul cumpărător a fost primarul Nicolae Matei care a apreciat inițiativa și a achiziționat mai multe obiecte.
„Este o inițiativă frumoasă, dacă am avea 20-30 de persoane ca Nicu Popa în Năvodari, echipa Săgeata ar avea o susținere mult mai mare. Este o inițiativă bună de susținere și promovare a echipei năvodărene și sper să o facă să devină și o afacere bună. Întotdeauna există un început și Săgeata Năvodari are nevoie de sprijin din toate punctele de vedere.” a afirmat Nicolae Matei, primarul orașului Năvodari.
Prezenți la deschiderea oficială au fost și jucătorii și antrenorii de la Săgeata Năvodari
„ Suntem o echipă de prima Ligă și trebuie să avem un magazin de promovare pentru ca suporterii să vină să cumpere un tricou, un pahar, un breloc. Este un lucru foarte frumos.” a precizat Tibor Selymes, antrenor Săgeata.
 „Foarte frumos, mai ales că suntem o echipă mică, acum avem și un magazin de prezentare. E foarte bine pentru noi.” a spus Viorel Dinu, jucător Săgeata.
Pentru simpatizanții acestui club, inițiativa vine cum nu se poate mai bine. Ei vor avea posibilitatea să-și achiziționeze materiale promoționale, cu sigla clubului pe care îl îndrăgesc.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • eu 11 Oct, 2013 09:28 asa echipa asa dugheana....mai bine lipsa!