Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:17 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Tensiuni între Mazăre și Ponta?!

ro

26 Aug, 2014 19:53 1982 Marime text
Liderii social-democrați continuă să alimenteze speculațiile asupra tensiunilor existente la ultima întrunire a PSD. Edilul Constanței a refuzat să fie prezent la Podul Agigea, acolo unde premierul Victor Ponta a dorit să vadă personal în ce stadiu sunt lucrările. Deși a negat că ar fi certat cu prim-ministrul României, Radu Mazăre nu a dorit să fie prezent alături de liderul PSD.
 
“Nu sunt certat, dar e treaba mea podul? Eu sunt minoritar, ce treabă am eu. Consiliul Local are reprezentant. Nu mai fac absolut nimic decât ce scrie în lege că este treaba mea. Ce calitate să am eu acolo?” a declarat Radu Mazăre, primarul orașului Constanța. De asemenea, primarul Radu Mazăre a părut oarecum indiferent în urma discuției cu Victor Ponta de la Tulcea.
 
„Ce treabă să am eu cu omul. Sigur că am discutat de campanie, de promisiuni, de ce trebuie făcut la Constanța. De ce să mă cert cu omul, eu nu sunt certăreț din fire. Omul a zis - Am să fac ceea ce am promis pentru că așa este bine. I-am spus – Victore, vrei să faci bine, nu vrei să faci iarăși bine, nu moare nimeni.” a mai spus Radu Mazăre, primarul orașului Constanța.
 
Prezent la sediul IPJ Constanța, edilul Constanței a mai ținut să precizeze că nu se va implica în niciun fel în coordonarea campaniei pentru alegerile prezidențiale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii