Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:21 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Tibor Selymes - “Un meci foarte slab făcut de noi!”

ro

07 Oct, 2013 14:32 1811 Marime text
Două stări de spirit total diferite, la conferința de presă de după meciul Săgeata Năvodari - Pandurii Tg. Jiu. Pe de o parte Tibor Selymes, bulversat de eșecul echipei sale, iar de partea cealaltă Cristi Pustai, fericit pentru victoria clară obţinută de elevii săi. Atunci când echipa pe care o pregătești pierde pe teren propriu cu 0-4, este greu să găsești explicații logice.
„Un meci foarte slab făcut de noi [...] o echipă cu atitudinea de liga a II-a, a III-a [...] inadmisibil să iei un gol și după ce iei un gol cedezi, ai cedat total. Fără atitudine, fără agresivitate, fără nimic [...] o echipă de liga a II-a [...] cam așa am arătat astăzi. Văd că echipele astea bune care joacă mai în viteză, care sunt mai puternice decât noi, nu ne descurcăm deloc. Normal că o să luăm măsuri pentru că nu poți așa [...] e practic al doilea meci în care ne facem de rușine”, a spus Tibor Selymes, antrenorul echipei Săgeata Năvodari.
Cu totul altfel au stat lucrurile cu tehnicianul Cristi Pustai.
„Am reușit să înscriem [...] în momentul în care am reușit să înscriem repede, ne-am făcut jocul ușor”, a spus antrenorul celor de la Pandurii Tg. Jiu, Cristi Pustai.

Pentru ambele echipe urmează o pauză competițională în care cei cei doi tehnicieni au misiuni diferite. Tibor Selymes este obligat să readucă echipa la forma de la începutul sezonului, iar Pustai trebuie să îşi odihnească jucătorii, pentru perioada extrem de încărcată care îi așteaptă, cu războaie de uzură pe trei planuri: Europa League, Campionat și Cupa României.
R
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii