Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:33 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Tragedie în comuna constănţeană Ion Corvin

ro

06 Oct, 2013 12:39 2473 Marime text
O clipă de neatenţie a fost fatală pentru un bărbat din localitatea constănţeană Ion Corvin. Aflat la volanul unei autoutilitare, acesta a pierdut controlul şi a intrat într-o copac de pe marginea drumului.Tragedia s-a petrecut pe drumul care traversează comuna constănţeană Ion Corvin. Bărbatul de aproximativ 45 de ani a ieșit de pe carosabil și s-a izbit de un copac. Impactul a fost atât de puternic încât şoferul a murit imediat după accident.
“Din păcate la fața locului am găsit un pacient – șoferul – care era decedat, având leziuni craniene incompatibile cu viața”, a declarat dr. Ionuț Cealera, medic SAJ Constanța.
Accidentul a fost observat de echipajul unei ambulanţe care se îndrepta spre o altă solicitare. La scurt timp au sosit medicii de la SMURD şi poliţiştii.
“Am fost sesizați că pe DN 3 la ieșire din localitatea Ion Corvin s-a produs un accident rutier soldat cu decesul conducătorului auto. Deplasându-ne la fața locului, din primele cercetări, am stabilit că șoferul unei autoutilitare a părăsit partea carosabilă spre dreapta într-o curbă periculoasă semnalizată la stânga”, a declarat ag. pp. Luigi Ionescu, SPR Constanța.
Cercetările vor continua pentru a se stabili cu exactitate condițiile în care s-a petrecut accidentul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii