Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:24 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Tulcenii s-au înghesuit la pachetele de la Uniunea Europeană

ro

10 Oct, 2013 18:04 1813 Marime text
Aglomerație mare la ajutoarele europene în municipiul Tulcea. Încă de la începutul lunii, de când a început distribuirea pachetelor, mii de tulceni s-au înghesuit pentru a ridica alimentele din partea Uniunii Europene. Până în acest moment, oamenii au primit doar cinci din cele nouă produse promise.
Direcția de Asistență și Protecție Socială din cadrul Primăriei Tulcea a demarat la începutul acestei luni distribuirea alimentelor destinate persoanelor defavorizate din municipiu, prin Planul Anual European de Furnizare de Ajutoare Alimentare. Anul acesta, potrivit listelor aprobate la nivelul județului Tulcea, sunt înregistrați aproximativ 6 mii de beneficiari.
 
“Este vorba de alimentele comunitare pe care le distribuim prin Cantina Municipală. Cei care beneficiază sunt: șomerii, persoanele cu handicap, pensionarii cu pensii până în 400 de lei și persoanele care sunt beneficiare în venit minim garantat.”, a declarat Ștefana Zibileanu, director al DAPS din cadrul Primăriei Tulcea
 
Numai în prima săptămână, peste 1.500 de oameni s-au înghesuit pentru a-și primi pachetele. Anul acesta, tulcenii vor primi un aliment în plus: miere. Din cele 9 produse, oamenii vor găsi în pungi doar: făină, ulei, paste, zacuscă si miere. Ce s-a întâmplat cu celelalte produse?
 
„Din cele nouă produse avem în depozit doar cinci produse pe care le distribuim de pe data de 2 octombrie. Celelalte produse nu au fost aduse încă. Din păcate nu avem mălai, conserva de carne, zahărul și roșiile în bulion.”, a declarat Ștefana Zibileanu, director al DAPS din cadrul Primăriei Tulcea
 
Oamenii pot ridica pachetele de la Complexul de pe strada Alexandru cel Bun, începând de marți și până vineri între orele 08.00 si 16.00. Alimentele vor fi distribuite până la sfârșitul anului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii