Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:30 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Ultima spirală MISA

ro

04 Sep, 2013 20:23 3681 Marime text
Ca în fiecare an, yoghinii s-au strâns, cu mic, cu mare, pe un teren de la marginea stațiunii Costineşti. De altfel, aici este locul tradițional în care se întâlnesc practicanții de Yoga. Cei mai mulți dintre ei evită contactul cu persoane care nu fac parte din MISA. Își ascund fețele și refuză să vorbească. Dar nici nu dau explicații pentru această stare pe care psihologii și chiar psihiatrii au reclamat-o de multe ori ca fiind inumană.

Anual, mii de yoghini vin la Costinești pentru a participa la Tabăra de vară. Spirala a debutat la orele prânzului, atunci când participanţii au început să intre în șiruri zodiacale.

„Urmărim să conștientizăm omul cosmic și energia care se generează în cadrul acestei spirale, după care vom realiza o tehnică  de mediație specială pe muzică ce are ca scop conștientizarea stării de eliberare prin miracol divin.„ a declarat Costică Cojocaru, purtător de cuvânt MISA.

Simpozionul Internațional de Yoga, așa cum îl numesc oganizatorii, a început la Costinești pe 1 august, iar joi yoghinii vor părăsi tabăra. Spre bucuria unora dintre turiști și localnici. Guru Bivolaru nu a fost alături de cursanți nici anul acesta. Cel mai probabil se află în Suedia, unde are statul de azilant. În România este acuzat de proxenetism și trafic de persoane.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii