Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:24 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Variantă anglo-saxonă pentru RCJ Farul Constanța

ro

05 Dec, 2013 16:30 2028 Marime text
Nemulțumită după rezultatele slabe din sezonul abia încheiat, conducerea RCJ Farul Constanța a trecut urgent la măsuri care să readucă echipa pe traiectoria performanței. Fariștii și-au prezentat obiectivele pentru anul viitor, dar și noul tehnician, într-o conferință de presă. Președintele clubului, Cristinel Dragomir a fost tranșant, declarând că obiectivul este câștigarea titlului național.
„Vreau să vă spun foarte răspicat că obiectivul este să jucăm finala și s-o câștigăm. Poate e un obiectiv îndrăzneț, dar considerând că a venit momentul după un an în care am avut ca obiectiv play-off-ul și crearea unui nucleu de jucători pentru a ataca anul acesta obiectivul pe care și-l doresc toți iubitorii rugby-ului constănțean să jucăm finala și s-o câștigăm, și eu consider ca urmare a investițiilor care s-au făcut la nivelul Rugby Club Județean Farul Constanța anul trecut, și la situația actuală, plus ceea ce ne dorim – să aducem jucători la Farul – o să fie destul de greu, dar este destul de probabil de rezolvat și eu sper ca prin plusul pe care îl aduce Neil la echipă, să reușim acest lucru”, a declarat Cristinel Dragomir, președinte RCJ Farul Constanța.
Noul tehnician farist, englezul Neil Kelly, s-a arătat încrezător în proiectul gândit acum la Constanța și din care face parte.
„Sunt foarte fericit să fiu la Constanţa şi încântat să preiau această echipă. Vreau să vin cu modul meu de a antrena, ştiu că Farul are ambiţii mari, are un preşedinte ambiţios şi sunt convins că putem face lucruri importante împreună. Ştiu că echipa vine după câţiva ani mai puţin reuşiţi, dar sunt foarte încrezător că putem justifica, cu rezultate, încrederea acordată. Nu vreau să vorbesc despre ce s-a întâmplat anii trecuţi, este un nou început, atât pentru mine, cât şi pentru Farul”, a declarat Neil Kelly, antrenorul echipei RCJ Farul Constanța.
Echipa dobrogeană își va relua pregătirile pe 20 ianuarie, dată la care lotul alcătuit din 31 de jucători va fi definitivat. La ora de față sunt legitimați doar 20 de rugbiști, alți 11 tineri  fiind cuprinși într-un lot de perspectivă. Noul tehnician doreşte aducerea a 11 jucători cu experiență, dintre care 6 străini. Aşadar, de această dată rugby-ul dobrogean a apelat la varianta anglo-saxonă. Cât de inspirați s-au dovedit conducătorii fariști, vom afla la finalul sezonului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii