Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:29 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV „Vrei să fii...amanta mea?”

ro

21 Oct, 2013 13:47 2222 Marime text
Constănțenii și-au petrecut  seara de duminică la teatru, unde au avut parte de un spectacol pe cinste, performat de unii dintre cei mai îndrăgiți actori de la malul mării. Trupa de teatru„Între culise” i-a întâmpinat cu premiera comediei „Vrei să fii...amanta mea?” , o creație pe care au primit-o cu aplauze la scenă deschisă.

Comedia de situație surprinde aspecte de viață, care apar pe neprevăzute și pot transforma liniștea cotidiană într-o nebunie totală, abordată cu mult umor, tocmai pentru a le oferi spectatorilor o alternativă amuzantă de a privi lucrurile.
“Este o comedie exact de duminică […] este o piesă ușoară dar cu un comic foarte bine susținut de actori. Pentru oricine caută un motiv de relaxare, cred că acesta este motivul perfect”, a declarat actorul Marian Adochiței.

Marian Adochiței joacă un rol controversat în cadrul comediei. Viața de cuplu clădită de soții Didina și Emil Strâmbuleanu, personaje însușite de  Clara Ghiuvelechian și Dan Minciună este amenințată să se destrame, în momentul în care bărbatul face un pas greșit. În încercarea de a îndrepta lucrurile, acesta apelează la un necunoscut pe care îl foloșește drept alibi și îl prezintă ca pe un fost coleg cu care a petrecut noaptea când a lipsit de acasă.

Soțul nu face decât să înrăutățească situația, pentru că în loc să-i risipească gelozia soției cu ajutorul „vechiului său prieten”, acesta devine, la rândul său, gelos, după ce observă simpatia reciprocă dintre cei doi.
„Am perceput un public care s-a distrat foarte bine [...] cred că le-a plăcut. Publicul, cu cât e mai numeros, cu atât se bucură mai mult de spectacol. Se încarcă de o energie”, a spus și actorul  Ionuț Alexandru.

Jocul actoricesc captivant și replicile de un umor deosebit i-au ținut pe spectatori, timp de aproape două ore, cu zâmbetul pe buze.
„A fost o distracție. Îmi doresc ca această sală să găzduiască în continuare mai multe comedii și spectacole pe care lumea le dorește [...] măcar atât să avem și noi în zilele noastre. A fost sala plină pentru că multă lumea dorea să vadă asemenea piese, iar actorii au fost foarte buni și doresc ca acești actori să mai realizeze și alte piese și comedii ca să ne poată distra”, a declarat Mihail Micu, administrator SNC.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii