Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:16 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marele carnival de la Rio s-a mutat în acest an în staţiunea Mamaia (video)

ro

08 Jul, 2012 17:19 1699 Marime text

litoral_tv_sigla.jpgSute de dansatori costumaţi în spartani au animat petrecerea pe carele alegorice, în frunte cu edilul Radu Mazăre, care a ţinut tonul distracţiei cu sabia în mână. Alte câteva mii de turişti au asistat la spectacol "de pe margine", într-o noapte în care nimeni nu a dormit.

De la un capăt la altul, nimeni nu a stat locului în Mamaia. Mai multe care alegorice "echipate" cu dansatori şi boxe din care muzica a răsunat cu putere au traversat cea mai zgomotoasă dintre staţiunile de pe litoral. Cel care a dat tonul distracţiei a fost chiar edilul şef al Constanţei, Radu Mazăre, deghizat în spartan.

Edilul a demonstrat, cu această ocazie, şi că nu a stat degeaba în Brazilia şi s-a conversat în portugheză cu unul dintre animatori. La eveniment nu putea lipsi nici fiul edilului, proaspăt ieşit din febra bacalaureatului. Doar că acesta a nimerit în ultimul car... cel al maneliştilor. Pentru turişti, a fost un adevărat show. Oamenii au privit fascinaţi, au fpcut poze şi chiar au dansat în ritm cu animatorii. Parada carelor alegorice a dat startul oficial pentru sezonul distracţiei în statiunea Mamaia.

Reporter: Cristina Plesca ; Imagine: Alex Brinzaru

Sursa: Tvlitoral.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii