Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:20 26 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medicii de la Spitalul de Ortopedie, Traumatologie și Recuperare Medicală Eforie Sud nu vor fi disponibilizați

ro

17 Jul, 2013 21:21 2630 Marime text
Pe convocatorul ședinței Consiliului Județean Constanța de astăzi s-au aflat două proiecte care priveau spitalul de la Eforie Sud. Acestea au fost votate de toți membrii prezenți în sala de ședințe.
 
”Singura problemă este că noi vrem să îi transformăm în secție a Spitalului Județean ca să poată obține un indice mai mare. Adică decontarea cu Casa se face pe niște indicatori de performanță. Pentru că acolo nu au fost investiții, deci nu au fost echipamente moderne indicele lor a scăzut. Da? Și au avut decontări mai mari și am avut o gaură anul trecut de 15 miliarde de lei, pe care a susținut-o Consiliul Județean Constanța. De aia am propus să îl transformăm în secție, nu din alt motiv. Dovadă că nici un medic și nici o asistentă n-a plecat de acolo.” a declarat Nicușor Constantinescu, Președinte CJC.
 
Proiectul privind reorganizarea Spitalului de Ortopedie, Traumatologie și Recuperare Medicală de la Eforie Sud a fost votat de Consiliul Județean încă din luna februarie a acestui an. În ceea ce privește hotărârea de Guvern primită de cadrele medicale de aici, aceasta a fost primită abia la începutul acestei luni. În acest timp, președintele Consiliului Județean Constanța susține că totul va rămâne la fel și va crește doar gradul de încredere al spitalului după renovarea acestuia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • pascaru viorel 17 Jul, 2013 21:53 este interesat doar de teren...i se rupe de medicii de la eforie sud