Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:31 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi membri în Fundația Mișcarea Populară

ro

03 Aug, 2013 21:49 3003 Marime text
Încet, dar sigur Fundația Mișcarea Populară începe să atragă tot mai mulți membri. Câțiva primari din județul Constanța se gândesc să renunțe la partidele din care fac parte şi deja s-au înscris în organizaţia non profit.
 
Nu este încă destul de clar dacă primarul comunei Castelu, Nicolae Anghel vrea să renunțe la PDL pentru a face parte din viitorul partid Miscarea Populară. Cert este că acesta s-a înscris în Fundația cu acelaşi nume.
 
”Domnul Anghel s-a înscris în Fundația Mișcarea Populară și știți foarte bine că nu poate să plece, pentru că din ce știu eu este membru PDL. Din punctul meu de vedere pentru Fundație și faptul că spirijină Mișcarea Populară este un câștig și experiența pe care o are nu face decât să ne ajute și să consolideze electoratul de dreapta sau părerile de dreapta din județul Constanța.”, a declarat Claudiu Iorga Palaz, președinte Partidul Mișcarea Populară.
 
Claudiu Iorga Palaz spune că ar fi încântat să se înscrie în organizație și Valentin Vrabie, primarul localității Peștera.
 
”Referitor la domnul Vrabie, nu s-a înscris încă în Mișcarea Populară, m-aș bucura în schimb dacă s-ar alătura Mișcării Populare. Vă dați seama, este un primar cu experiență și chiar am avea nevoie de un primar ca dumnealui.”, a declarat Claudiu Iorga Palaz, președinte Partidul Mișcarea Populară.
 
Fundația Mișcarea Populară a fost înființată de consilierul prezidențial Cristian Diaconescu în urmă cu 4 luni.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gogu 03 Aug, 2013 22:11 opt la suta s a trezit!!!!!