Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:14 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oraşul Năvodari a ieșit în stradă (video)

ro

19 Nov, 2012 16:04 2464 Marime text
litoral_tv_sigla.jpgEmoții, durere și lacrimi la mitingul pentru susținerea edilului Nicolae Matei. Mii de năvodăreni au cerut, într-o singură voce, eliberarea primarului. Oamenii sunt convinși de onestitatea edilului, reales pentru cel de al doilea mandat cu un procent de aproape 80 la sută și nu cred că reprezintă un pericol social. În aceste condiții, oamenii cer ca primarul să fie judecat în libertate și să se întoarcă în cel mai scurt timp în orașul în care este așteptat cu brațele deschise.

Solidari cu primarul și convinși că justiția va face dreptate, oamenii au scandat ore în șir lozinci de susținere și încurajare, precum "Vrem primarul înapoi", "Năvodari susține nevinovăția lui Matei ", "Matei, nu uita, primăria e a ta", Dacă arestați nevinovăția, arestați-ne și pe noi" , "Avem încredere în justiție" sau "Avem un oraș frumos datorită lui Matei".

Năvodărenii sunt trup şi suflet alături de cel pe care îl consideră prieten și coleg. Îndurerați de ceea ce i s-a întâmplat edilului Nicolae Matei, oamenii spun că sunt dispuși să meargă mai departe și să organizeze un miting şi la București dacă primarul nu va fi pus în libertate în cel mai scurt timp.

Alături de năvodăreni, au venit să își exprime solidaritatea faţă de Nicolae Matei oameni politici, personalități ale urbei și preoți.

Oamenii sunt indignați de felul în care a fost reținut primarul iar cei mai mulți cred că este vorba de o înscenare în apropierea alegerilor. Năvodărenii spun că orașul este lipsit de viață fără primarul care s-a zbătut și l-a așezat pe coordonate viabile. Convinși că nu există primar mai bun ca Nicolae Matei, oamenii se roagă neîncetat ca acestea să se întoarcă acasă, printre cei care îl iubesc.

Reporter: Camer Negip ; Imagine: Alex Brinzaru

Sursa: Tvlitoral.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii