Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:16 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru sute de locuri. Începe sesiunea de recrutare pentru Kaufland-Năvodari (video)

ro

10 Sep, 2012 15:26 3916 Marime text
litoral_tv_sigla.jpgPovestea Kaufland la Năvodari a început oficial în luna mai, când investitorul alături de autorităţile locale au pus piatra de temelie a hypermarket-ului. Primarul Nicolae Matei a avut iniţiativa de a atrage o investiţie de milioane de euro ce asigură în prezent infrastructură, parcari şi cel mai important locuri de muncă pentru năvodăreni.

Sesiunea de recurtare este programată în perioada 11 - 12 septembrie. În cele două zile toţi locuitorii din Năvodari se pot prezenta cu un C.V. şi un act de identitate în foaierul Centrului Cultural din oraş. Conducerea hypermarket-ului Kaufland va veni special pentru a selecta angajaţii şi a sta de vorbă cu aceştia. Interviurile vor începe la ora 8,00 şi se vor încheia după ultimul candidat. În total, Kaufland Năvodari are nevoie de 400 de oameni. Posturile sunt diverse şi toţi participanţii au şanse egale, indiferent de experienţă, pentru că după recrutare personalul hypermarket-ului beneficiază de o perioadă de pregătire.

Atragerea de investiţii noi în oraşul Năvodari, precum şi crearea de noi locuri de muncă reprezintă două dintre priorităţile primarul Nicoale Matei. Ambele vizează reducerea şomajului, cât şi îmbunătăţirea condiţiilor de trai pentru locuitorii oraşului.

Edilul susţine că în viitorul apropiat oamenii vor avea multiple oportunităţi de angajare.

Kaufland a fost amplasat în Năvodari într-o zonă extrem de uşor accesibilă atât pentru locuitori, cât şi pentru turiştii care aleg ca destinaţie de vacanţă plaja din zona de nord a litoralului românesc. Primarul Nicolae Matei consideră că hypermarket-ul este un centru comercial modern, de unde se vor aproviziona şi localităţile limitrofe: Corbu, Lumina, Ovidiu şi Mihail Kogălniceanu. Astfel Năvodari devine şi un centru important fără să afecteze micii comercianţi sau magazinele de cartier. Cu peste 800 de filiale, Kaufland este pe plan intern si international una din cele mai dinamice companii din domeniul comertului cu amanuntul din Germania.

Redactor: Oana Damian

Sursa: Tvlitoral.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii