Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:14 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Nicolae Matei a primit zeci de mesaje de felicitare din partea năvodărenilor (video)

ro

07 Dec, 2012 15:58 3582 Marime text

litoral_tv_sigla.jpgChiar dacă este departe, primarul Nicolae Matei a rămas în sufletele oamenilor din Năvodari. Cu ocazia sărbătorii Sfântului Nicolae, năvodărenii au ținut să-i ureze edilului un călduros "La mulți ani". Locuitorii orașului Năvodari au folosit orice miljoc pentru a-i arăta primarului că este iubit și că oamenii au nevoie de el.

Printre primele mesaje de pe site-urile de socializare s-a aflat o felicitare venită din partea Oanei, care îi scrie primarului Nicolae Matei că: Îmi pare rău că nu sunteți cu noi să ne bucurăm deplin. Vă mulțumim pentru darurile pe care le-ați dat tuturor copiilor din Năvodari. Vă iubim și vă așteptăm cu brațele deschise.

Vă doresc un sincer La Mulți Ani, multă sănătate și multă putere pentru a trece prin această încercare a vieții. Numele al cărui sfânt îl purtați să vă ocrotească și să vă aducă repede acasă printre noi, spune și Aura.

Un alt mesaj de La Mulți Ani a venit din partea Casandrei și a Iuliei, care spun că... Domnule Primar, astăzi, când se apropie cu pași repezi ziua numelui dumneavoastră, vrem să vă transmitem un călduros "La mulți ani" ! Ne lipsiți foarte mult și vă așteptăm cu brațele deschise, acasă de Crăciun, acolo unde vă este locul. Vă dorim multă răbdare, sănătate și puterea de a ierta.

Și Viorel a ținut să fie alături de primar în această zi: La mulți ani, să trăiți cu numele! Sper ca Moș Nicolae să vă aducă acasă, să fiți cel mai frumos cadou pentru noi și familie...asta este cel mai important pentru toți...VĂ AȘTEPTĂM ACASĂ CU MULT DRAG!

La mulți ani, domnule Nicolae! Să trăiți cu numele, mulțumim pentru bunătatea dumneavoastră, mulțumim pentru pachetele pe care le-ați oferit în această dimineață copiilor de la grădinițe și scoli. Încă o dată ne demonstrați câtă dragoste aveți asupra oamenilor, cât de răbdător sunteți. Sunteți în suferință și dumneavoastră, dar întoarceți și celălalt obraz. Felicitările mele, și vă iubesc din suflet pentru faptul că existați......vă doresc ca Dumnezeu să vă aline ziua de azi, să aveți parte de o minunată veste de a veni acasă, scrie Anca.

La Mulți Ani!!!!!!! Să trăiți cu numele, multă sănătate vă doresc eu și întreaga familie, deși sunteți într-o perioadă grea a vieții dumneavoastră. Am dori să știți că noi am fost, suntem și vom fi alături de dumneavoastră. Știu că sunteți un om puternic și întotdeauna cu credință și încredere le vom depăți pe toate, și cu speranța că Mos Nicolae va fi darnic cu noi și ne va face un cadou de a veni acasă printre noi, toți năvodărenii care vă iubim și respectam, îi transmite și Gabriela.

Cu gânduri bune pentru Nicolae Matei a scris și Marian: La mulți ani ! Să trăiți cu numele. Vă doresc multă sănătate, înțelepciune și tot binele din lume.

Să ne trăiți cu numele!!! Să vă dea Dumnezeu sănătate și multă putere pentru a putea trece peste toate greutățile!!!! Vă așteptăm cu drag acasă, acolo unde vă este locul!!!, scrie și Raluca.

Năvodărenii spun că sunt alături de primarul lor, îl susțin și îl așteaptă din nou acasă, pentru că orașul este trist și lipsit de culoare. Cel mai frumos cadou pe care l-ar putea primi în prag de sărbători ar fi ca primarul Nicolae Matei să vină acasă, printre cei care îl iubesc și îl susțin.

Redactor: Doina Sirbu

Sursa: Litoral TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii