Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:20 26 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spulberat de mașină

ro

18 Jul, 2013 10:13 1470 Marime text
Un teribil accident de circulație s-a produs noaptea trecută, pe drumul ce leagă Constanța de Valu lui Traian. Un bărbat încă neidentificat a ajuns, în comă, la spital, după ce s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure și a fost spulberat de un autoturism.
„La intrare în municipiul Constanța, pe sensul de deplasare dinspre Valul lui Traian către Constanța, s-a petrecut un accident de circulație în care a fost implicat un turist și un pieton. Cauza accidentului a fost traversarea prin loc nepermis a pietonului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză se va întocmi un dosar penal privind infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând ca pietonului să i se recolteze probe biologice de sânge, la spital”, a declarat ag. șef adjunct, Gabriel Gheorghiță,  SPR Constanța.
Șoferul le-a declarat polițiștilor de la Rutieră că pietonul a apărut brusc pe mijlocul străzii și nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul. Medicii spun că starea victimei este una foarte gravă și sunt rezervați cu privire la șansele sale de supraviețuire. Polițiștii încearcă acum să descopere identitatea bărbatului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii