Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:27 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Navigare deschide primul magazin in Constanta, la Maritimo Shopping Center (galerie foto)

ro

28 Oct, 2011 20:55 3716 Marime text
1.jpgNAVIGARE deschide primul magazin din Romania dedicat barbatilor, pe data de 28 octombrie 2011, in Constanta, la Maritimo Shopping Center.

Vino in perioada 28 octombrie - 15 noiembrie, cumpara orice produs marca NAVIGARE si poti castiga pe loc un premiu surpriza.

Creat la inceputul anilor 1960, brandul italian NAVIGARE este prezent in peste 25 de tari din intreaga lume, inclusiv in Canada, Australia, Franta, Germania, Marea Britanie etc.

Brandul NAVIGARE combina armonios creativitatea, spiritul practic si traditia italiana, creand astfel un stil unic, stilul NAVIGARE, ce a rezistat trecerii timpului, impunandu-se prin calitate. Prin colectiile sale NAVIGARE se adreseaza atat barbatilor care prefera stilul business, cat si celor care prefera stilul casual.

IMG_0045.jpgIn acest an, NAVIGARE lanseaza un concept nou "Casual - New and Research", caracterizat printr-un stil modern, un aspect formal, dar totodata fresh, delimitat de culori precum bleumarin, alb, negru.

Colectia cuprinde o gama variata de produse trendy-casual, deosebit de confortabile, precum: pantaloni, pulovere, camasi, geci, caciuli si fulare, toate realizate din materiale naturale sau amestec, de cea mai buna calitate si urmand ultimele tendinte din domeniu.

NAVIGARE .... un mod de a fi, un mod de a crea un stil, un mod de a crea un look, un mod de a defini calitatea, incepand din 28 octombrie numai la Maritimo Shopping Center.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii