Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:33 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dragaica Rosie 2008, Crama Oprisor

ro

09 Nov, 2010 03:14 3544 Marime text

vinul.jpgEste vinul rosu cu cel mai mare punctaj din recent incheiatul concurs Premiile de excelenta Vinul.Ro, asa incat merita o atentie speciala. Unul dintre specialistii straini care l-a degustat spunea ca e in stil frantuzesc, ceea ce trebuie luat ca un compliment, avand in vedere ca au fost in competitie vinuri frantuzesti care nu au primit acest punctaj.

Asadar, un cupaj din 2008, de 91 de puncte in concurs, in care Cabernetul de Oltenia vine cu coloana vertebrala si structura de rezistenta, Merlot-ul cu musculatura armonioasa, Pinot Noir-ul adauga un plus de eleganta iar Shiraz-ul personalitatea distincta. Sau poate invers, dar nu mai are nicio importanta ce cred eu - veti intalni un vin cu un foarte bun echilibru intre notele de fructe, cele mineral-pamantoase si cele suculent-picante, totul completat de nobletea autentica a lemnului de stejar, fara asperitati, fara rugozitati, un vin expresiv de la primul nas si pana la postgust.

E disponibil in magazinele specializate si in restaurante, la preturi intre 60 si 150 lei, iar daca va place aveti grija sa faceti un stoc - daca ar fi sa ne luam dupa recolta 2007, si acest 2008 risca sa se epuizeze rapid. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii