Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:19 27 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 12-13 noiembrie 2011

ro

14 Nov, 2011 14:45 1431 Marime text

cruce.jpgColegii de serviciu din cadrul Complexului Flora din Mamaia sunt alături de d-na Stancu Valerica în aceste momente grele pricinuite de pierderea pentru totdeauna a soţului său, Stancu Ştefan şi transmit sincere condoleanţe întregii familii. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Cu adâncă durere în suflet, anunţăm încetarea din viaţă, după o lungă şi grea suferinţă, a prietenului nostru Irinescu Caton Tit Liviu. Familiile Andrei Constantin şi Drăghici Nicolae.

Fiicele Lavinia şi Oana, ginerii şi nepoatele anunţă cu durere în suflet încetarea din viaţă a celei mai bune mame şi bunici, Ionescu Elena. Dumnezeu să o odihnească!

Victoria Şerban – soţie, Marioara şi Elena – fiice, Marian şi George – gineri, Ionuţ şi Alexandra – nepoţi cu imensă durere anunţă trecerea în nefiinţă a celui care a fost Şerban Dumitru, părinte mult iubit. Dumnezeu să-l ierte!

Conducerea SNC, împreună cu conducerea Diviziei Producţie, îşi exprimă regretul profund pentru dispariţia fulgerătoare a celui care a fost Ştefan Stancu şi este alături de familia îndoliată. Regrete eterne!

Colectivul Sectorului Modulizări din cadrul SNC îşi exprimă regretul profund pentru dispariţia fulgerătoare a celui care le-a fost coleg, Ştefan Stancu, şi este alături de familia îndoliată.

Cu durere în suflet, aducem la cunoştinţă trecerea în lumea celor drepţi, în urma unei lungi suferinţe, a dragului nostru soţ, tată şi bunic, Ştefan Cazan. Pentru bunătatea şi devotamentul său pentru familie, îi vom păstra o veşnică amintire.

Copiii Tibi, Florenţa şi Teo anunţă trecerea în nefiinţă a celui care a fost Gheorghe Voicu. Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Fiicele Tanţi şi Vali, ginerele Ionel şi nepoţii anunţă trecerea în nefiinţă a celei care a fost mamă, soacră şi bunică, Aneta Poenaru. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii