Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:14 27 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 14 septembrie 2012

ro

14 Sep, 2012 14:05 1980 Marime text

cruce.jpgSoţia Sica şi copiii Teodora şi Elena deplâng decesul soţului şi a tatălui, Traian Lepur. Dumnezeu să-l ierte!

Cu adâncă durere în suflet suntem alături de fiica Sica şi de nepoatele Teodora şi Elena în aceste momente grele la trecerea în nefiinţă a scumpului lor soţ şi tată Traian Lepur, plecat prea devreme dintre noi. Înmormântarea va avea loc astăzi, ora 13.00, la Cimitirul Municipal Energia. Familia Turilingu Nicolae şi Elena.

Suntem alături de Sica şi nepoatele Teodora şi Elena în greaua suferinţă pricinuită de trecerea în nefiinţă a celui care a fost soţ şi tată, Traian Lepur, plecat prea fulgerător dintre noi. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Cumnata şi cumnatul familia Harapu.

Cu adâncă durere în suflet, anunţăm dispariţia celei care a fost mamă şi bunică, Pescu Maria. Înmormântarea va avea loc astăzi, ora 12.00, la Biserica Adormirea Maicii Domnului. Nu te vom uita niciodată! Familia Pescu Sima.

Cu adâncă durere în suflet, anunţăm dispariţia celei care a fost mamă şi bunică, Pescu Maria. Nu te vom uita niciodată! Familia Beciu Constantin.

Cu adâncă durere în suflet, anunţăm dispariţia celei care a fost mamă şi bunică, Pescu Maria. Nu te vom uita niciodată! Familia Babu Costel.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii