Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:17 27 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 15 - 16 septembrie 2012

ro

17 Sep, 2012 15:59 1737 Marime text

cruce.jpgCu sufletele îndurerate, colegii de la Autoritatea Navală Română sunt alături de familia greu încercată a celei care a fost Dana Brădăţeanu, şef serviciu din cadrul Autorităţii Navale Române. Sincere condoleanţe familie! Dumnezeu să o odihnească în pace!

Colectivul de la Autoritatea Navală Română îşi exprimă regretul profund pentru dispariţia fulgerătoare a celui care a fost Constantin Sârbu, din cadrul departamentului Serviciu Dirijare Trafic Autoritatea Navală Română, şi este alături de familia îndoliată. Regrete eterne!

Colectivul trustului de presă Cuget Liber SA îşi exprimă regretul profund pentru dispariţia fulgerătoare a celei care a fost Dana Brădăţeanu, un bun colaborator şi un om de o înaltă valoare morală şi profesională, şi transmite pe această cale condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Suntem alături de tine, Monica Ion, în aceste clipe grele, la dispariţia fulgerătoare, în floarea vârstei, a surorii tale, Gina. Dumnezeu să o odihnească! Condoleanţe! Familiile Drăghici şi Hristotimos.

S-a stins din viaţă, la Cluj-Napoca, cu discreţia proprie oamenilor de mare demnitate, domnul Mihai Marina. Ne-a fost – după împrejurări – şi şef, şi prieten. I-am admirat întotdeauna inteligenţa şi priceperea cu care îşi aborda responsabilităţile: politice, sociale, interumane. Cu certitudine, urmele activităţii sale în judeţul Constanţa au rămas profunde, consistente şi inconfundabile. Sincere condoleanţe familiei! Dumnezeu să-i binecuvânteze odihna! Un grup de colaboratori din perioada 1985 – 1989.

Am aflat cu nespusă durere despre încetarea din viaţă, la doar 73 de ani, a dragului nostru prieten, ec. Mihai Marina. Suntem alături, cu toată fiinţa, de Doina şi copiii săi. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fam. Mihaela şi Petre Stancă.

Familia Timu (finii) este alături de naşa lor în aceste momente grele pricinuite de dispariţia naşului, Lepur Traian. Dumnezeu să-l odihnească!

S-a stins din viaţă cea care a fost cea mai minunată soţie, mamă, soacră şi bunică, Vintilă Florica. Dragostea noastră nu se va stinge niciodată, te vom avea mereu în suflet!

Cu durere în suflet, deplângem moartea fulgerătoare a cumnatului nostru Sârbu Constantin. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere regrete! Fam. Mihalcea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii