Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:09 27 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 15 iunie 2012

ro

15 Jun, 2012 14:12 2452 Marime text

cruce.jpgCu adâncă durere în suflet, copiii şi nepoţii anunţă trecerea în nefiinţă a scumpei lor mame şi bunici, Vasile Tudora (Doţa). Corpul neînsufleţit se află depus la Casa Albastră. Înmormântarea are loc astăzi, ora 11.00. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Lacrimi şi flori pe tristul ei mormânt.

Familia Răducanu Iulian este alături de veri în aceste momente grele pricinuite de trecerea în nefiinţă a mamei lor, Vasile Tudora (Doţa). Dumnezeu s-o ierte!

Cu durere în suflet, anunţ decesul soţului meu Radu Mircea Lenchivschi. Este depus la casa mortuară Niculescu, înmormântarea fiind vineri 15 iunie 2012, ora 11.00. Dumnezeu să-l odihnească! Maricica. 

Profund regret pentru dispariţia naşului nostru Radu Mircea Lenchivschi. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Gabriela şi Mirel Constatinescu.

A plecat dintre noi un om de o mare probitate morală şi un vecin deosebit, Radu Mircea Lenchivschi. Amintire veşnică. Coca Toringhebel.

Un pios omagiu celei care a fost Mariana Ecmecian. Înmormântarea are loc la Biserica Sf. Nicolae Km 5, 15.06.2012, la ora 12.00. Familia.

Sincere condoleanţe şi regrete eterne. Suntem alături de familia Ecmecian în pierderea celei care a fost Mariana Ecmecian. Prietenii Mariana, Relu şi Ionica.

Cu inimile zdrobite de durere şi regret profund anunţăm dispariţia fulgerătoare a celei care a fost Mariana Ecmecian, Aurel-soţ, Silviu şi Cristi-fii.

Familia Nicolae Marin nu poate trece peste fulgerătoarea încetare din viaţă a cuscrului lor drag, Titi Ciortan. Atunci când copiii noştri şi-au unit destinele, din două familii am făcut una. Regretăm profund faptul că nu vei mai fi aici să ne creştem nepoţii împreună. Nu te vom uita niciodată!

Cu adâncă durere în suflet, familiile Bălan, Ciortan şi Conduleţ anunţă încetarea din viaţă a lui Titi Ciortan (patronul Complexului Meduza). Ne-ai fost alături în clipele frumoase, dar şi în momentele de cumpănă. Nu vom uita niciodată tot ce ai făcut pentru noi. Vei rămâne în gândul şi în sufletele noastre! Cortegiul funerar va pleca, vineri, de pe strada Topraisar spre Cimitirul Central la ora 13.00.

A plecat din această lume, Titi Ciortan, un om cu suflet mare şi nespusă bunătate. Îl regretă familia Geagiu.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii