Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:22 27 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 16 noiembrie 2011

ro

16 Nov, 2011 14:38 1450 Marime text

cruce.jpgO inimă bună a încetat să mai bată, un suflet bun s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens. Cu inimile pline de durere, copiii, nepoţii, ginerele şi cumnata deplâng trecerea în nefiinţă a celui ce a fost Vişan Ion, şef mecanic la IPO Tulcea. Dumnezeu să-l ierte! Înmormântarea va avea loc mâine, ora 13.00, la Cimitirul Municipal.

Cu adâncă durere în suflet, anunţăm încetarea din viaţă a lui Mihale Mihai, soţ, tată şi bunic. Dumnezeu să-l ierte!

Cu inimile pline de durere, fratele şi nepoţii deplâng trecerea în nefiinţă a lui Mihale Mihai. Nu te vom uita niciodată! Familia Guliu Taşi.

Cu adâncă durere anunţ trecerea în lumea celor drepţi a celui care a fost Constantin Ionaşcu. Nu te vom uita niciodată! Sunt alături de el în drumul spre lumină. Soţia. 

Lacrimi pline de durere, flori de iubire pe tristul mormânt. Amintire veşnică pentru bunul nostru prieten Constantin Ionaşcu. Familia Crăciun.

Cu sufletele îndurerate, membrii familiei Cârstea sunt alături de naşa lor în greaua suferinţă pricinuită de decesul naşului lor, Constantin Ionaşcu. Vei rămâne veşnic în inimile noastre!

Un pios omagiu celui care a fost un bunic bun, Constantin Ionaşcu. Regrete eterne! Nepoţii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii