Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:23 27 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 18 noiembrie 2011

ro

18 Nov, 2011 13:58 1828 Marime text

cruce.jpgParchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa îşi exprimă profundul regret pentru încetarea fulgerătoare din viaţă a domnului Ionel Scutelnicu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea. A fost curmată brusc o carieră de excepţie, de magistrat procuror, în exercitarea căreia a dat dovadă de calităţi umane şi profesionale deosebite, fiind un exemplu de dăruire şi seriozitate pentru toţi colegii care l-au cunoscut. Suntem alături de familia îndurerată şi regretăm plecarea sa mult prea devreme dintre noi. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Cu durere în suflet, Gabi şi Marius Rădulescu regretă trecerea în lumea celor drepţi a celui care a fost prieten drag şi de neînlocuit, Ion Iliescu.

Cu adâncă durere în suflet, anunţăm încetarea din viaţă a lui Mihale Mihai, soţ, tată şi bunic. Dumnezeu să-l ierte! Înmormântarea va avea loc astăzi, ora 12.00, la Cimitirul Municipal.

Regrete eterne pentru trecerea în nefiinţă a celui ce a fost unchiul nostru, Zaif Dumitru. Dumnezeu să-l ierte! Zeca Cristian şi Gelep Cornelia.

Îndurerată, familia anunţă decesul fulgerător al celui ce a fost Zaif Dumitru- Înmormântarea va avea loc astăzi, ora 13.00. Odihnească-se în pace! Nu te vom uita niciodată! Familia Zaif

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii