Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:18 28 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 21 septembrie 2011

ro

21 Sep, 2011 13:32 1668 Marime text
cruce.jpg  Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, transmite sincere condoleanţe familiei Dimitrov Mădălina şi Gabriel pentru dispariţia prematură a fiicei lor, Raluca Gabriela Dimitrov. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Angajaţii Consiliului Judeţean Constanţa sunt alături de colega lor Mădălina Cristina Dimitrov în greaua încercare pricinuită de trecerea în nefiinţă a fiicei Raluca Gabriela Dimitrov. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Cu inimile pline de durere, soţia Elena, împreună cu copiii Stelică şi Mihai, anunţă încetarea din viaţă a celui ce a fost un bun soţ şi tată, Gîcă Constantin. Corpul neînsufleţit este depus la Casa Albastră. Înhumarea va avea loc la Cimitirul Central, la ora 13.30. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Un gând de mângâiere, compasiune şi sincere condoleanţe familiei prietenului nostru Claudiu Alexandru, care a plecat dintre noi mult prea devreme, lăsând în urmă lacrimi, tristeţe, durere şi un gol imens. O inimă bună a încetat să bată şi un suflet nobil s-a ridicat la cer. Cuvintele sunt sărace şi nu exprimă toată durerea pe care o simţim astăzi, când trebuie să ne luăm rămas bun pentru totdeauna. Nu se poate înţelege cât de grea este dispariţia decât atunci când un prieten drag pleacă de lângă noi. Ne vei lipsi foarte mult, dragul nostru prieten! Dumnezeu să te aibă în pază! Prietenii Cosmin, Dani, Andrei, Adiţă, Floare, Găbiţă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii