Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:08 28 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 25 octombrie 2011

ro

25 Oct, 2011 13:46 1636 Marime text

cruce.jpgFam. dr. Grasa este alături de colega Mihaela Pândiche, în greaua pierdere a celui care i-a fost tată, Dumitru Pândiche. Dumnezeu să-l odihnească!

Roaba lui Dumnezeu Lucica Roman a trecut în nefiinţă, lăsând în urmă o familie îndurerată, alături de soră şi rude. Dumnezeu să o odihnească în pace, iar celor rămaşi în urmă să le aline durerea!

Cu adâncă durere, anunţăm trecerea în lumea celor drepţi a celui care a fost Niculae Crăcan, tată şi frate minunat. Nu-l vom uita niciodată! Dumnezeu să-l odihnească!

Familia Otilu Alecse este alături de nepoata/verişoara Avram Paraschiva în greaua suferinţă pricinuită de moartea mamei sale. Dumnezeu s-o odihnească!

Cu mare tristeţe şi durere deplângem trecerea în nefiinţă a fratelui Ion Coman. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică în împărăţia Sa. Cumnata Jeni şi fratele Vasile Coman.

Soţia Maria, fiica Manuela, ginerele Daniel şi nepoata Adela, cu durere în suflet, anunţă trecerea fulgerătoare în nefiinţă, după o scurtă suferinţă, a dragului soţ, tată şi tataie, Ion Coman. Trupul neînsufleţit se află la Casa Albastră. Te vom iubi mereu!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii