Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:16 27 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 28 iunie 2012

ro

28 Jun, 2012 15:54 2296 Marime text

cruce.jpgColectivul de la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport îşi exprimă regretul profund pentru dispariţia fulgerătoare a celui care a fost profesor Silviu Popescu şi este alături de familia îndoliată. Regrete eterne!

Ieri a trecut în nefiinţă mama, bunica şi soacra noastră iubită, Maria Burlacu. A fost o femeie caldă şi iubitoare, care a pus binele familiei înaintea binelui propriu. Aflat pe mare, nepotul Adrian, cel pe care Maria l-a crescut cu dragă inimă, regretă nespus că nu îşi poate vedea bunica pentru ultima dată. Vei rămâne mereu în sufletele noastre!

Familiile Caracotă Sofrone-văr şi Caracotă Cristian-nepot sunt alături de familia greu încercată a celui ce a fost Caracotă Nicolae. Sincere condoleanţe familiei!

Familia Balagiu Dan şi Mariana-nepoţi deplânge cu durere şi este alături de familia scumpului lor Caracotă Nicolae, plecat prea devreme dintre noi. Dumnezeu să te odihnească în pace!

O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet bun s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens în sufletele noastre, soţia, copiii şi părinţii celui ce a fost Caracotă Nicolae. Nu te vom uita niciodată!

Cu adâncă durere în suflet, surorile, cumnaţii şi nepoţii deplâng încetarea din viaţă a lui Nicolae Caracotă, un om deosebit şi de nepreţuit, lăsând în sufletul nostru o imensă durere şi tristeţe. Nu te vom uita niciodată! Dumnezeu să te odihnească în pace!

Cu adâncă durere în suflet, anunţăm decesul celui care a fost tată şi bunic, Manea Toma. Înhumarea va avea loc astăzi. Slujba de înmormântare va fi oficiată la ora 13.00, la Biserica Capela Militară. Copiii şi nepoţii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii