Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:21 27 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 29 noiembrie 2011

ro

29 Nov, 2011 14:24 1943 Marime text
cruce.jpgRegret decesul amicului Clim Emil. Condoleanţe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l ocrotească în pace! Constantin Lambă.

Soţia regretă trecerea fulgerătoare la cele veşnice a celui ce a fost Vasile Dumitru. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Colectivul de la Medrom Logistics SRL este alături de familia Vasile în greaua încercare pricinuită de decesul celui care a fost Vasile Dumitru, tată şi bunic. Sincere condoleanţe!

Cu regrete în suflet, anunţăm trecerea în nefiinţă a iubitului nostru tată şi bunic, Vasile Dumitru. Îl vom păstra veşnic în inimile noastre. Înmormântarea va avea loc astăzi, la Cimitirul Central. Dumnezeu să-l odihnească!

Nora Bădescu Carmen, nepoata Cătălina, deplâng decesul soacrei şi bunicii, a celei ce a fost Bădescu Rada (mama Ada). Nu te vom uita niciodată! Dumnezeu s-o odihnească!

Colectivul SC Prodes SRL este alături de colega Carmen Olteanu în aceste clipe grele, la trecerea în nefiinţă a mamei sale. Compasiune şi sincere condoleanţe! Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Iliana şi Alexandru Cîrnu sunt alături de Lubliana şi Luana la decesul tatălui Luban Vasile.

Aletiţia şi Lorelay Tătaru aduc un ultim omagiu celui ce a fost Luban Vasile, văr şi fin. Suntem alături de familia îndoliată.

Familia Cîrnu Dan, Ionelia, Mădălina sunt alături de Lubliana, Luana şi Coca la decesul celui ce a fost Luban Vasile, om de o aleasă nobleţe sufletească.

Damilia Cîrnu Lucian şi Eugen, aduc un ultim omagiu celui ce a fost Luban Vasile, antrenor şi jucător de fotbal. Adio, bunule Vasile!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii