Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:26 27 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 30 noiembrie 2011

ro

30 Nov, 2011 14:52 1643 Marime text

cruce.jpgNe-a părăsit vărul şi antrenorul la tineret juniori, Vasile Luban, fost fotbalist la Farul, cel care era să ia Cupa României cu Constructorul Galaţi. Dumnezeu să îl ierte! Romică.

Vecinii de scară îşi exprimă întreaga compasiune faţă de inexplicabila şi nemeritata dispariţie a celei ce a fost Luminiţa Călin Vasile. Dumnezeu să-i odihnească în pace sufletul ei curat! Sincere condoleanţe familiei greu încercate!

Cu regret în suflet anunţăm trecerea în nefiinţă a iubitei noastre mame, Elena Tudoraşu. O vom păstra veşnic în inimile noastre! Înmormântarea va avea loc la Cimitirul Central, astăzi, ora 14.00. Corpul neînsufleţit este depus la Casa Albastră.

A plecat dintre noi Luminiţa Magdalena Calin (Vasile), lăsând un gol imens şi o durere adâncă în suflet! Nu te vom uita niciodată! Alina Oancea.

Făget Rodica şi Gigi sunt alături de familie la greaua trecere în nefiinţă a celui ce a fost mult iubit văr Făget Bebe. Sincere condoleanţe!

Familia Făget Octavian şi Laura deplânge decesul celui ce a fost unchiul Făget Bebe. Suntem alături de familia îndoliată. Sincere condoleanţe!

Făget Traian şi Vasile sunt alături de familie la greaua trecere în nefiinţă a celui ce a fost mult iubit var Făget Bebe. Sincere condoleanţe!

Familia Vasea Gigi, Marius şi Vicenţiu anunţă cu nemărginită durere trecerea în nefiinţă a celui care a fost Vasile Luban. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii