Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:12 27 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 5 iulie 2012

ro

05 Jul, 2012 14:49 2078 Marime text

cruce.jpgTeatrul de Stat Constanţa anunţă cu tristeţe trecerea în veşnicie a celui care a fost actorul Emil Sassu - 21 mai 1928 – 3 iulie 2012. A fost actor al Dramaticului constănţean din 1953 până la pensionare. A realizat peste 100 de personaje, unul mai cuceritor ca altul, captivând deopotrivă publicul şi pe specialişti. Vor rămâne în amintirea publicului rolurile din Citadela Sfărâmată, Profesiunea doamnei Warren, Fântâna turmelor ş.a. Îi vom purta veşnic în suflet amintirea. Dumnezeu să-l odihnească! Înmormântarea va avea loc astăzi, la Cimitirul Central, ora 11.00.

Teatrul de Stat Constanţa anunţă cu tristeţe trecerea în veşnicie a celei care a fost Maria Nestor. Originară din Constanţa, a debutat pe scena Dramaticului constănţean în anul 1977. Va rămâne în memoria publicului cu frumoasele roluri create cu talent, seriozitate şi o mare dragoste pentru profesie: Geta din „Fântâna Blanduziei“, Ada din „Passacaglia“, Doruleţ din „Visul unei nopţi de iarnă“, Clara din „Răzbunarea“, Nicola Davis din „Cum se numeau cei patru Beatles?“ şi mai ales cu rolul Ana din „Jocul vieţii şi al morţii în deşertul de cenuşă“. Îi vom păstra mereu în suflet amintirea. Să-i fie somnul lin! Dumnezeu s-o odihnească!

Familia şi rudele, profund îndurerate, anunţă decesul celei care a fost Anastosopol Elisabeta (Florentina) după o grea suferinţă. Nu te vom uita niciodată! Dumnezeu să te odihnească în pace!

Cu profundă durere, aducem un pios omagiu celei care a fost Georgeta Păcuraru, decedată departe de noi, la 77 de ani, după o lungă şi grea suferinţă. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, în Philadelphia – America. Condoleanţe familiei greu încercate! Bunul Dumnezeu să ne-o ierte! Nu te vom uita! Finii, verişorii, Iacob, Ştefănescu.

Un pios omagiu pentru cel care a marcat strălucit destinele culturale ale oraşului nostru. A părăsit scena vieţii un mare şi discret actor, Emil Sassu. Condoleanţe familiei şi sentimentele noastre cernite! Asociaţia de Locatari Răscoala 1907 nr. 10.

S-a stins din viaţă un actor al scenei Teatrului Fantasio, Emil Sassu. Sincere condoleanţe şi regrete eterne pentru o viaţă închinată scenei. Trupul neînsufleţit este depus la Capela Maicii Domnului. Înmormântarea va avea loc astăzi, ora 11.00. Fam. Neagu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii