Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:16 27 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 7 august 2012

ro

07 Aug, 2012 13:52 1820 Marime text

cruce.jpgFamilia anunţă cu durere în suflet dispariţia minunatului soţ şi tată Nicolae Staşi. Înmormântarea va avea loc astăzi, ora 11.30, la Biserica Cimitirului Central. Nu îl vom uita niciodată!

Colectivul Biroului Documentare şi Arhivă din cadrul CN APM SA Constanţa este alături de colegul Staşi Cristian Ştefan în grelele momente pricinuite de decesul tatălui.

Colectivul SC Oil Terminal SA este alături de colega Marieta Staţi în aceste momente de grea încercare pricinuite de decesul tatălui. Sincere condoleanţe!

Colegii din cadrul Serviciului Achiziţii al SC Oil Terminal SA sunt alături de şefa lor, Marieta Staşi, la durerea pricinuită de decesul tatălui. Condoleanţe familiei! Dumnezeu să-l ierte!

Suntem alături de Staşi Marieta, greu încercată de dispariţia fulgerătoare a tatălui său, Staşi Nicolae. Sincere condoleanţe familiei!

Colegele de serviciu din staţia CF Constanţa sunt alături de colega Grasu Viorica în greaua pierdere suferită la decesul mamei sale. Sincere condoleanţe!

Cu neţărmurită durere, soţia şi copiii anunţă plecarea dintre cei vii, după o îndelungată suferinţă, a celui care a fost Alexandru Iarca. Vei rămâne întotdeauna în inimile noastre aşa cum ai fost în cei mai frumoşi ani ai vieţii: brav comandant al salvatorului Viteazul, soţ afectuos şi tată iubitor. Slujba de înmormântare va avea loc astăzi, ora 10.00, la Biserica Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena din Constanţa.

Cu durere în suflet, familia Chiricuţă anunţă decesul celui care a fost Ovidiu Chiricuţă. Odihnească-se în pace! Slujba de înmormântare va avea loc astăzi, ora 14.00, la Biserica Adormirea Maicii Domnului II (Biserica Albă, Dacia).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii