Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:14 27 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 9-10 iunie 2012

ro

11 Jun, 2012 14:47 2235 Marime text

cruce.jpgFamilia Păsăreanu Simon şi Raluca anunţă cu regret profund decesul soţiei şi mamei, Păsăreanu Gina, om de aleasă omenie, un caracter deosebit. Draga noastră, nu te vom uita niciodată!

Suntem alături de Simon şi Raluca în greaua încercare pe care o au de depăşit prin pierderea soţiei şi mamei, Păsăreanu Gina. Sincere condoleanţe! Fraţii şi surorile, cumnaţii, cumnatele şi toţi nepoţii din partea domnului Păsăreanu.

Suntem alături de Simon şi Raluca în greaua durere prin care trec după pierderea soţiei şi mamei, Păsăreanu Gina. Sincere condoleanţe! Fraţii şi surorile, cumnaţii, cumnatele şi toţi nepoţii din partea celei care a fost Păsăreanu (Micu) Georgeta.

Familia doctor Manea Constantin anunţă trecerea în nefiinţă a dragei noastre finuţe, Păsăreanu Gigea. Nu te vom uita niciodată, dragă finuţă! Suntem alături de finii Simon şi Raluca în greaua încercare pe care o au de depăşit.

Cu adâncă durere în suflet, am aflat de trecerea în nefiinţă a bunei noastre prietene, Păsăreanu Gigea. Nu o vom uita niciodată! Suntem alături de domnul Păsăreanu şi de Raluca. Familia Dumitru Eugen – Austria.

Surprins de decesul fulgerător al celui ce a fost Pacea Gheorghe, un om respectabil, cu onoare şi mult suflet. Nu-l vom uita niciodată! Dumnezeu să-l odihnească! Cu mult respect, Atanase Nicolae.

Colectivul Bibliotecii Universităţii Ovidius regretă dispariţia fostei colege Gina Păsăreanu, un om minunat, o doamnă distinsă, cu un caracter remarcabil. Sincere condoleanţe familiei îndurerate! Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii