Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:38 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afacerile promovate in Centrul de Inovare Ronomar au real potential de dezvoltare

ro

14 May, 2012 00:00 2467 Marime text
ronomar.jpgRONOMAR Innovation Centre ajută şi promovează inovarea şi antreprenoriatul, beneficiind de expertiza şi sprijinul partenerilor săi norvegieni. Serviciile centrului sunt menite să ofere sprijin pentru crearea de întreprinderi noi în fiecare etapă de dezvoltare a acestora, în scopul de a le creşte şansele de succes.

RONOMAR Innovation Centre caută în mod activ idei noi, le evaluează şi le testează, acordă sfaturi şi pune la dispozitie reţeaua de contacte de afaceri, în scopul de a le ajuta să devină afaceri de succes. Serviciile se adresează atât persoanelor fizice cât şi companiilor deja existente, care ar dori să înceapă o afacere nouă.

Serviciile RONOMAR Innovation Centre

• Acces la reţeaua de contacte a centrului: contacte de afaceri, financiare, academice şi ştiinţifice, cu instituţii publice şi guvernamentale, cu parteneri internaţionali, Alesund Knowledge Park / Norwegian Centre of Expertise Maritime, cu furnizori de servicii profesionale - juridice, de protecţie a drepturilor de propietate intelectuală, contabilitate, relaţii publice, publicitate.

• Branding şi promovare: promovarea unei imagini de calitate; evenimente, seminarii, prezentări; promovare pe internet şi buletine de ştirii; expozitii, cataloage.

• Capital de risc: fondul de capital de risc va face investiţii în „start-up"-uri sub formă de participare la capitalul social.

• Infrastructură de birou şi servicii administrative de suport: spaţiu de birou situat central; mobilier de birou de bază; echipamente de birou - PC, telefon, fax, copiator, imprimantă, proiector etc.; corespondenţă: telefon, internet, sediu de societate şi servicii poştale; servicii de secretariat; ziare şi reviste; birotică şi consumabile; sală de şedinţe; îndrumare, cursuri, seminarii.

RONOMAR Innovation Centre

Adresa: Bd. Mamaia nr. 251-253

Telefon: 0241650.026

E-mail: office@ronomar.org

Web: www.ronomar.org

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii