Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:33 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Despre reciprocitate in relatii la Carturesti

ro

13 Sep, 2010 15:16 2354 Marime text
reciprocitate.jpg

Când ne angajăm într-o relaţie, aşteptăm cel mai adesea reciprocitatedin partea alesului nostru în ceea ce priveşte nivelul de implicare emoţională. Mulţi sperăm să găsim sufletul-pereche, o persoană care să ne împărtăşească şi să ne înţeleagă sentimentele şi modul de a gândi într-o proporţie mare. Alţii nu aşteaptă o astfel de implicare emoţională şi se simt mai confortabil pastrând o doză de intimitate în cadrul unei relaţii ceva mai formale. Conflictele pot apărea în momentulîn care cei doi parteneri au aşteptări diferite asupra apropierii ce artrebui să se producă. Unul dintre parteneri se poate simţi restricţionat din punct de vedere emoţional, abandonat, şi poate tânji după mai multă apropiere, în timp ce partenerul său se poate simţi sufocat şi presat să ofere mai multă implicare emoţională decât poate oferi.

Cristina Elena Neguţ, consultant în comunicare şi relaţionare, cu o experienţă de peste 9 ani şi cu o formare în metoda E.S.P.E.R.E . cu însăşi intemeietorul acesteia, Jacques Salome, vă aşteaptă să vorbim despre reciprocitate în relaţii.

Cât ar trebui să investim în relaţiile noastre?
Ce aşteptări avem de la celălalt?
Reciprocitatea, cât este mit şi cât realitate?

Haideţi să dezbatem împreună toate aceste subiecte vineri, 17 septembrie, începând cu ora 20:00, în ceainăria librăriei Cărtureşti Constanţa!

Mai multe pe www.constantablog.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii