Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:35 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Turneul de book signing, „De ce m-am întors în România”, ajunge şi la Constanţa

ro

23 Feb, 2011 00:00 1543 Marime text

Turneul-de-book-signing.jpgSâmbătă, va avea loc debutul turneului de book signing pentru cartea „De ce m-am întors în România", turneu ce va avea loc în opt magazine Diverta din întreaga ţară. „De ce m-am întors în România" este o colecţie de eseuri ce înfăţişează poveştile a 40 de români care au ales să revină în România după ani petrecuţi în străinătate. Cartea înfăţişează motivele care au stat la baza deciziei acestora de a îşi construi un viitor în România. Printre personajele care îşi împărtăşesc povestea în volum se numără Alteţa Sa Regală Principesa Margareta a României, Sandra Pralong, Neagu Djuvara, Dan Chişu, Alexandru Bălăşescu, Gheorghe Zamfir, Mihaela Mihai şi alţii.

La Constanţa, turneul va ajunge pe data 26 februarie, la magazinul Diverta din City Park Mall. Doi dintre cei 40 de co-autori ai cărţii, Sandra Pralong şi Mike Costache vor fi gazdele prezentării de la Constanţa.

Turneul este o strângere de fonduri, 10% din preţul cărţii este donat de Diverta, pentru Programul de Burse Universitare oferite de Blue Heron Foundation, program prin care fundaţia alocă 1000 de euro pe an tinerilor proveniţi din centre de plasament.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii