Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:22 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Boc „Viziuni diferite, obiective comune"

ro

07 Dec, 2008 20:11 740 Marime text
Martonul negocierilor PSD-iştilor cu cele două formaţiuni politice cu care ar putea forma viitoarea guvernare a luat sfârşit. „În alte contexte istorice o discuţie cu PSD nu ar fi fost posibilă", a declarat liderul democrat-liberal.

Liderul PD-L, Emil Boc a evidenţiat în finalul întrevederii cu social-democraţii că între cele două formaţiuni există şi puncte comune dar şi divergente: „Suntem de acord cu reforma în administraţia  publică locală, în crearea locurilor de muncă şi a creşterii salariale însă există şi altele, precum cota unică de impozitare sau pensiile agricultorilor pentru care avem viziuni diferite".
În privinţa favorizării unuia dintre cele două partide pentru formarea viitoarei guvernări, Boc a precizat că că opţiunea PD-L este  spre PNL însă nu este singura. „Vom face evaluări, vom analiza ambele solicitări". Liderul PD-L şi-a bazat însă discursul pe necesitatea intervenţiei preşedintelui în definitivarea discuţiilor şi formarea Guvernului: „Probabil va fi nevoie şi de intervenţia preşedintelui. Acesta are un rol important în coagularea negocierilor".
O decizie în privinţa aliatului politic cu care PD-L-iştii vor să meargă mai departe se va lua în cadrul Biroului Permanent Naţional care va avea loc mâine, încă nu sunt excluse şi alte discuţii cu PSD în cursul zilei de azi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii