Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:12 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PSD-iştii, siguri pe 3 deputaţi şi un senator

ro

01 Dec, 2008 11:52 1101 Marime text

În urma datelor furnizate de la încheierea procesului electoral, social-democraţii pot sta liniştiţi, având asigurate deja trei mandate de deputaţi şi unul de senator.

Dacă în Colegiul 3 la Senat era de aşteptat ca social-democratul Alexandru Mazăre să aibă şanse mari să iasă învingător, la fel ca şi colegul său, Eduard Martin la Camera Deputaţilor, Manuela Mitrea - candidat Colegiul 8 - şi Cristina Dumitrache - Colegiul 3 - au făcut, după cum arată procentajele, o figură surprinzător de bună.

Dacă cei doi, cu un mandat de deputat la activ, au reuşit să-şi construiască în cei patru ani o imagine favorabilă şi notorietate în rândul constănţenilor, Manuela Mitrea cunoscută ca deputat de Mehedinţi şi adusă de la centru de PSD într-un Colegiu din Constanţa, prin campania intensă pe care a adus-o, a reuşit să le dea planurile peste cap adversarilor, aparent mult mai bine cotaţi. Aceeaşi surpriză plăcută, cel puţin până la acest moment, pare a fi făcut şi Cristina Dumitrache, în colegiul 3 la deputaţi.

Rezultatele din orele următoare vor evidenţia şi şansele pe care ceilalţi candidaţi PSD, cu procentaje apropiate de de 50%, le au comparativ cu candidaţii celorlalte partide şi dacă judeţul la aceste alegeri parlamentare se va colora în roşu aşa cum s-a întâmplat la localele din iunie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii