Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:23 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tandemul Mazare-Constantinescu in focul negocierilor

ro

14 Dec, 2008 11:25 838 Marime text

Cea de-a cincea rundă de negocieri între reprezentanţii Alianţei PSD+PC şi cei ai PD-L a durat peste trei ore. Scopul întrunirii a fost acela de a definitiva viitoarea coaliţie de guvernare din care, aşa cum au impus social-democraţii, UDMR nu va face parte.  Printre liderii PSD care s-au manifestat categoric împotriva  participării UDMR la guvernare au fost atât preşedintele organizaţiei judeţene de la malul mării, Radu Mazăre, cât şi „secundul" său, Nicuşor Constantinescu. „Punctul PSD de vedere rămâne acelaşi, nu dorim o alianţă şi cu UDMR", a menţionat Radu Mazăre inaintea începerii celei de-a cincea runde de negocieri.

La întâlnire a participat şi premierul desemnat, Theodor Stolojan, care, în cursul zilei de astăzi, aşteaptă să vadă formula finală a programului de guvernare.

Echipa de negociatori a Alianţei PSSD+PC a cooptat, printre alţii, şi tandemul Mazăre-Constantinescu, cei doi lideri preferând să nu rateze nicio oportunitate prin care şi-ar putea impune, în diverse funcţii, oamenii lor.  Spre deosebire de alte dăţi când cei doi lideri PSD Constanţa erau ,,căutaţi" de jurnalişti pentru a „deconspira" aspecte din cadrul negocierilorpurtate în spatele uşilor închise, de această dată niciunul nu a mai fost „atractiv".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii