Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:24 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Mazare, vrajit de o prezenta blonda

ro

03 Oct, 2008 00:00 371 Marime text

Consilierii locali si edilul Constantei gasesc in sedintele Consiliului Local un bun prilej de a socializa si de a se reintalni cu prietenii

La ultima sedinta a Consiliului Local, desfasurata luni, la un hotel de patru stele din statiunea Mamaia, consilierii locali, dar si primarul Mazare au fost surprinsi in ipostaze inedite. Dupa ce au facut o tura prin statiune, la bordul ultimului tip de Maz, consilierii s-au retras agale spre sala de sedinte, unde, pe langa votarea proiectelor de hotarare, au mai avut o preocupare, mai placuta, si anume aceea de a socializa indiferent de culoarea politica. Daca directorul Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, liberalul Constantin Matei, s-a intretinut cu social-democratul Gabriel Parvulescu, fostul pedelist Danut Moisoiu s-a pupat pe ambii obraji cu primarul Radu Mazare, dupa care au discutat cateva momente niste lucruri numai de ei stiute. Se pare ca acestia au secrete, de vreme ce Moisoiu i-a soptit edilului la ureche ceea ce avea de spus.

Consilierii au experimentat mersul cu autobuzul

Asa cum spuneam, plimbarea cu Maz-ul ultimul racnet a fost pentru consilieri unul dintre cele mai placute momente ale zilei. S-au urcat, rand pe rand, in autobuze, de parca plecau intr-o excursie cu clasa, pe vremea cand erau elevi, si s-au dat pe mana consilierului PSD Nicolae Moga, care s-a achitat cu pricepere de rolul de sofer si i-a dus si i-a intors prin statiune. Majoritatea consilierilor municipali au fost incantati de plimbare. Social-democratele Ecaterina Prodan (fosta membra PRM si PD) si Antonella Marinescu au stat una langa alta pe scaune si au experimentat mersul cu mijlocul de transport in comun, care, ce-i drept, le este cam necunoscut.

Primarul - familiarizat cu sporturile extreme

Unii invitati au incaput in scaune, altii, insa, cam anevoie. Printre ei se numara si seful Serviciului Relatii Internationale din primarie, Liviu Tramudana, etichetat si ca purtator de cuvant. Desi a stat langa viceprimarul Gabi Stan, care nu este nici prea solid, dar nici prea slab, Tramudana parea ca ar mai avea nevoie de un scaun. Cel mai relaxat si mai incantat de plimbarea cu mijlocul de transport in comun a fost primarul Radu Mazare, si nu e de mirare, avand in vedere ca este un familiarizat cu sporturile extreme. Probabil ca era multumit si de faptul ca a mai incheiat o afacere in interesul Constantei.

Misteriosul dialog dintre Mazare si Virginia Stefanica

Elementul surpriza al sedintei de Consiliu Local a constat in aparitia directorului executiv al Serviciului Public de Impozite si Taxe si alte Venituri ale Bugetului Local, Virginia Stefanica. Intr-o tinuta casual, dar sexy, directorul SPITVBL a animat suflarea masculina, care, pentru cateva momente bune, nu a mai fost atenta la proiectele de hotarare dezbatute. Una dintre victimele directorului SPITVBL a fost chiar primarul Radu Mazare, care, se stie, este vrajit intotdeauna de aparitiile gratioase ale reprezentantelor sexului frumos si cu atat mai mult cu cat acestea sunt blonde, inalte si cu siluete armonioase. Edilul Constantei a parut ca se simte foarte bine in compania directorului SPITVBL. Si reciproca a fost valabila. Oricum, se pare ca nu chestiunile de serviciu au fost in centrul discutiei purtate de cei doi, avand in vedere ca ambii parteneri de dialog se amuzau copios. Primarul Mazare nu a monopolizat dialogul cu Virginia Stefanica, aceasta din urma discutand apoi si cu viceprimarul Nicolae Nemirschi, dar si cu social-democratul Nicoale Moga, alaturi de care a si pozat, la vederea fotoreporterului nostru. Mai multe imagini surprinse in timpul plimbarii cu Maz-ul, dar si de la sedinta Consiliului Local Municipal, puteti vedea accesand editia noastra online.

Scris de: {autor}Manuela MOLDOVEANU{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii