Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:47 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cancan isi lasa oamenii fara carti de munca

ro

25 Sep, 2009 17:26 1295 Marime text

cancan.jpg"Ne-au nenorocit!", asa si-a incheiat mesajul catre mine un angajat de la Cancan, care mi-a spus ca-n sedinta s-a decis ca nimeni nu va mai avea carte de munca. Fapt confirmat oficial acum cateva minute. Mai jos aveti scrisoarea, iar putin mai tarziu voi reveni cu declaratia sefului acestui tabloid daca imi va raspunde, chiar daca este plecat din tara.

  • "In sedinta am fost anuntati ca tuturor ni se va desface cartea de munca. Daca nu ne convine, putem pleca. E mega haos aici. Unii si-au sunat prietenii de la alte ziare, incercand sa scape. Ca de obicei, in astfel de momente, Budeanu e plecat in concediu. Ne-au zis ca nu au nevoie de oameni, ca oricum materialele tari le cumpara. Filmul ala porno cu sotia lui Ghionea a fost dat exemplu: a costat 1.500 de euro. Va ramana doar echipa paparazzi si inca niste oameni....Ne-au nenorocit!".

Update: Evident ca patronul nu a fost de gasit, dar am aflat ce s-a intamplat. Exista o propunere care s-a facut si-n alte trusturi de presa: renuntarea la cartile de munca, iar angajatii isi vor primi aceiasi bani pe drepturi de autor. Exista o solutie si pentru cei care nu vor: sa-si plateasca singuri darile catre stat. Motivul care sta la baza deciziei Consiliului de Administratie (neredactata inca) este legata de reducerea costurilor, poveste legata normal de criza financiara.

Preluat de pe reportervirtual.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii