Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:23 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A aparut si un "film" al unui viol contrafacut - autor acelasi Traian Basescu

ro

03 Dec, 2009 19:58 2972 Marime text

"La data de 1 ianuarie 1973 am fost violată de Traian Băsescu, viol în urma căruia am rămas însărcinată. La acea dată, Traian Băsescu era student la Institutul de Marină "Mircea cel Bătrân" din Constanţa, iar eu (n. a - Doina Renea) eram studentă la Facultatea de Arhitectură "Ion Andreescu", din Cluj-Napoca".

Cam aşa apare o mărturie dată de "violată" către doi dintre duşmanii declaraţi ai lui Băsescu: unul este Andrei Bădin şi celălalt un blogger liberal Marius Mina....aşa că, nu mai fac alte comentarii. Doar că de aici decurg câteva întrebări: dacă pe 28 octombrie 1973, s-a născut Adrian Mihail Renea întreb cine ar putea să calculeze câte săptămâni a fost însărcinată Doina Renea şi cât este normal? Firesc este 42 de săptămâni, nu 44. Dar în politică se poate orice. Mai ales în această campanie.

Sursa: stiri-neconventionale.blogspot.com

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • raducu 06 Dec, 2009 02:33 Gresiti in calcule, nu este vorba de data de nastere 28 Octombrie ci de 28 Septembrie 1973: "- Pe 28 septembrie 1973, s-a nascut Adrian Mihail Renea. La inceput, Traian Basescu a negat paternitatea,..." Si cu interviurile televizate postate aici: http://blog.imperiaonline.me/2009/12/04/socant-traian-basescu-a-violat-o-femeie/comment-page-1/#comment-26 cum este? Interviul cu comisarul Roibu Gheorghe despre Traian Basescu: Conform marturiilor video ale comisarului de politie Roibu Gheorghe, Traian Basescu a violat in anii ‘70 o femeie, respectiv pe Renea Doina, din urma acestei atrocitati s-a nascut un baiat, respectiv Renea Mihai Gabriel. Toate aceste marturii sunt prezentate in episodul 4 al interviului realizat de catre Mihai Antoci. In aceste interviuri sunt prezentate mai multe aspecte ale celor intamplate atunci, dar sunt dezbatute si alte subiecte dupa cum ar fi: - Dosarul Flota > disparitia celor 117 nave prin vinderea acestora la pret de fier vechi si prejudicierea statului roman cu peste 1 miliard de $; Episodul5 – Rapirea Jurnalistilor > cine a orchestrat “Rapirea din Serai” si relatia cu Omar Haissam; Episodul3 – Traficul de Armament > afacerile in domeniul militar ale fratelui presedintelui Mircea Basescu; Episodul3 - Mihai Neculaiciuc este verisor cu Maria Basescu. Acest fost comisar, care este plin de diplome (fara gluma, le arata in video 2 cred), este “nebun” ??? Toti sunt nebuni????