Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:16 26 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce îmbrac azi Top zece rochii de vară LaFemme

ro

28 Jul, 2011 18:40 8221 Marime text

rochielafemmepeunumarcuaplicatii__la_rochie_2010_me__roz_mare.jpgDaca nu acum, atunci cand? Cand sa porti zi de zi rochii de dimineata pana seara, daca nu vara? Printre ofertele de sezon mi-a atras atentia oferta LaFemme, care ne propune zeci de modele de rochii de zi sau de seara, de la cele cu imprimeuri florale, pana la cele sexy, de cocktail.

Pe langa asta, la doua produse cumaprate, la cel de-al doilea ai 50% discount, deci e o oferta pe care trebuie sa o luati in calcul daca stocul vostru de rochii de vara trebuie reimprospatat. La cate modele sunt disponibile, aveti de unde alege, indiferent de silueta si de ocazie, fie ca va pregatiti sa iesiti intr-un club, fie ca trebuie sa mergeti la o nunta. Ceea ce apreciez cel mai mult sunt culorile - vara asta iubesc coraiul, albastrul electric, turcoazul, dar si cremul.

In top 10, daca ar fi sa aleg...as incepe cu prima rochie pe un umar, cu aplicatii corai, pentru o nunta la care trebuie sa merg in august. Pe cea albastru electric, strech, as purta-o in club, cu tocuri cat mai inalte, iar cea crem, intr-o zi la munca, fie cu sandale, fie cu flats. Restul voi decideti la ce ocazii pot fi purtate.

www.ceimbracazi.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii