Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:18 07 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

“Copii, plangeti ca parintii sa voteze PSD. Trebuie sa plangeti ca sa voteze PSD”

ro

29 Nov, 2009 00:19 2370 Marime text

blog1.jpgUpdate

O mica revenire. Vad acum in reluare un monolog al lui Stefan Banica jr facind glumite cu baciul pesedist si cu cel penelist care vor sa omoare baciul pedelist care-i mai vinjos si mai periculos. Monologul continua cu glumite favorabile lui Basescu. Deci, da, Traian Basescu a avut dreptate, "Sarbu e neutru", declaratia lui de acum o saptamina a avut efect imediat in prompterul lui Banica jr.. Si Dansez pentru tine are audienta cit restul la un loc. Lupta devine dreapta:)

Copiii...

Adrian Severin are o declaratie interesanta pe care o reproduc de pe blogul TSD Iasi.

"Dacă odată spuneam «copii, plângeţi ca părinţii să vă cumpere bomboane», acum spun «copii, plângeţi ca părinţii să voteze PSD. Trebuie să plângeţi ca să voteze PSD ca apoi să râdeţi şi să ne bucurăm»".

M-am trezit, am rasfoit televiziunile de stiri si copilul batut era in continuare megasubiect. Prostiile astea ne dau unora dintre noi, aia care nu sintem neaparat fanatizati de politica, senzatia ca ne-am nascut in tara gresita. Dar am trecut peste aceste depresii lenese. Dincolo de declaratia comica din 2008 a lui Severin, Dora s-a amuzat ieri trimitindu-mi imagini cu unii copii pesedizati trist de anii astia electorali care parca nu se mai termina (sursa, chinezu):

Geoana loveste un copil, haha:

blog.jpgDincolo de gluma, copiii sint carne de tun electorala pentru multe partide. S-a pastrat un soi de traditie ceausista de a pupa cite un copil cu ocazia unui eveniment politic. De a-l atinge in pubilc cam cum atingem mieii de Pasti.

Cit despre filmuletul cu Basescu "lovind" copilul, este clar ca difuzarea insistenta deja are efect magic imprevizibil, de scirba, scirbire de noi insine. Compensarea cu imaginile continue despre Geoana diplomatul, Geoana frumosul este complet nedreapta. A intervenit si copilul batut si a spus ca nu e nimic. Iar adversarii lui Basescu se agata rusinos de un filmulet cretin din care nu intelegem prea bine nimic.

Socul meu, unic, si cu asta am incheiat toata istoria cu filmuletul, deja mi-a iesit pe nas: umilinta telenovelistica la care s-a coborit cu josnicie un megamiliardar, Dinu Patriciu. Credeam ca oamenii cu bani cistiga un fel de demnitate macar din aroganta si putere. Chiar cred ca banul poate innobila fortat un individ. Dar nu e cazul lui Patriciu... Si ma intreb de ce.

Sursa: voxpublica.realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 29 Nov, 2009 12:03 PSD-ul este un partid de stanga MODERN si RESPONSABIL. PNL-ul este un partid de dreapta CRIMINAL si VANZATOR DE COPII PD-L-ul este un partid de centru REFORMATOR si RESPONSABIL.
  • mutihacnicusor 29 Nov, 2009 09:53 la lovit sigur pe copil basescu si lumina albastra de pe fata copilului este de pe scena din laterala lu basescu sa recunoasca macar nui rusine