Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:11 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum să te faci remarcat când nu ai talent. Variaţiune pe tema cum să te faci remarcat când nu te bagă nimeni în seamă

ro

23 May, 2011 21:32 2695 Marime text

elena_udrea.jpgActele de cultură, chiar şi cele îndoielnice din punct de vedere axiologic, nu trebuie să fie supuse cenzurii. Românii au făcut sacrificii foarte mari ca libertatea de exprimare şi creaţie să fie asigurate. Practicile lui Dumitru Popescu „Dumnezeu" nu au ce căuta într-o societate democratică.

Iată de ce blocarea piesei de teatru „Blonda, chiorul şi piticul" este nu numai o greşeală, ci şi un atac la adresa libertăţii de creaţie. Şi ea trebuie condamnată ca atare. Astfel de idei nu ne fac bine şi nu ne ajută să progresăm ca societate şi naţiune.

Pe de altă parte însă, există oameni care vor să se folosească de numele Preşedintelui, al meu sau al Premierului ca să obţină un oarecare profit. Au existat prăjituri cu numele lui Traian Băsescu, mezeluri cu numele lui Emil Boc, ba chiar şi păpuşi cu numele meu. Oamenii sunt inventivi şi vor profita de astfel de şiretlicuri.

Citeste mai mult pe http://www.elenaudrea.ro/cum-sa-te-faci-remarcat-cand-nu-ai-talent-variatiune-pe-tema-cum-sa-te-faci-remarcat-cand-nu-te-baga-nimeni-in-seama.html

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • spagoveanul 23 May, 2011 19:57 bravo actorilor si regizorului