Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:57 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exclusiv Pagina de Media Pro TV se pregătește de concedieri. Aproximativ 10% din oameni sunt vizați

ro

03 Aug, 2011 20:00 4763 Marime text

pro-tv.jpgO regie de emisie lucrează cu o echipă de aproximativ 10-12 oameni. Echipele urmează să fie reduse până la cinci șase oameni. Din informațiile paginademedia.ro, vor pleca:

Operatori prompter

Operatori VTR (cel care pune casetele înregistrate)

Operatori videowall

Microfoniști (se ocupă cu amplasarea microfoanelor și cu captarea sunetului în platou)

Mașiniști (așezarea decorurilor, amplasarea obiectelor de decor)

Vor rămâne:

Regizorii tehnici

Regizorii de emisie

Cameramanii

Sunetiștii

Operatorii de grafică

Aproximativ zece șoferi vor fi restructurați. Angajații restructurați vor primi, potrivit informațiilor paginademedia.ro, trei salarii compensatorii. Mișcările de restructurare vor începe în jurul datei de 15 august, astfel ca noua structură să fie operabilă de la 1 septembrie.

Măsurile din Pro TV, analizate în ședințe în ultimele două săptămâni, vin în contextul în care România (deși cu venituri în creștere) are cele mai mici creșteri din portofoliul Central European Media Enterprises, grupul american condus de Adrian Sârbu.

Contactați de paginademedia.ro, oficialii Pro TV au declarat că este vorba de o regândire a modelului de business, în raport cu evolția tehnologiei, care "generează și o atentă analiză a resursei umane".

Maria Apostol, PR manager Pro TV:

"Filozofia noastră este să ne adaptăm permanent la modificările fundamentale ale industriei, generate de felul în care evoluează tehnologia și obiceiurile de consum, și la condițiile de piață. În ultimii ani, am regândit modelul de business și, în consecință, structura operațională, astfel încât ea să fie perfect adecvată la piață și tehnologie. Acest proces a generat și generează și o atentă analiză a resursei umane."

www.paginademedia.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii