Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:20 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gunoaiele din oraşul nostru

ro

28 Aug, 2011 17:32 1669 Marime text

gunoi.jpgAceasta poza este una mai veche facuta in zona Inel 2. Arata nivelul josnic la care inca ne aflam noi ca societate. Ce m-a facut sa scriu acest articol este stirea cum ca Polaris ofera saci de genul asta. Pentru reciclarea diverselor obiecte. Se ofera si saci albastrii din cate am inteles, pentru reciclarea cartoanelor. Nu este deloc o solutie. Este ceva stupid, mai stupid decat o frectie la piciorul de lemn.

La fel de stupid e sa faci campanii seci in care spui ca aduni tu lumea pe bicicleta si ii echipezi cu un GPS si ii trimiti sa faca ei o harta a gunoaielor. Ce mama naibii vrei sa spui? In primul rand, cred ca e un mit o asemenea actiune, caci nu am vazut pe nimeni sa faca asta sau mai ales ca nu am vazut rezultate, cel putin in oras, unde ma intereseaza pe mine. Ca te duci tu in padurea nu-stiu-care nu prea poti zice ca ai curatat orasul.

Eu am experienta mare in domeniul asta, intr-un timp am batut tot orasul nostru in lung si in lat pentru a gasi astfel de zone si pentru a le semnala prezenta direct catre autoritati.

Citeşte mai mult pe http://www.joie.ro/2011/08/gunoaiele-din-orasul-nostru/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii