Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:25 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Istoria transportului in comun

ro

27 Apr, 2010 04:20 3616 Marime text

istoria_transportului.jpg“Un bilet cu 2 calatorii va rog!” sau pentru cunoscatori varianta simplificata “Un bilet va rog!”.

Cred ca toti am mers cel putin o data in viata cu un mijloc de transport in comun. Unii dintre noi imediat dupa ce am deschis ochii. Unii dintre noi poate s-au indragostit intr-un autobuz sau cine stie ce cursa speciala. Pe multi dintre noi ne-au prins fara bilet (nu doar o data).

S-a intamplat si se intampla sa alergam dupa un mijloc de transport in comun.

Albumul prezent va arata istoria transportului in comun in orasul Constanta. Cand a aparut primul tramvai? prima cursa speciala, prima gara? Unde se aflau ele? Ce s-a intamplat in timp?
De asemenea gasiti o colectie impresionanta de imagini si documente de arhiva ce prezinta primii directori, primii soferi, primele mijlocace de transport in comun si asa mai departe.

Alaturi de un text interesant care te fascineaza prin multiplele curiozitati, albumul devine o placuta lectura si rasfoiala in weekend la o cafea sau o bere. Numai bun de pus pe share si impartit cu cei care utilizeaza transportul in comun alaturi de noi.

Document atasat:  Ferestre in timp: Istoria transportului public [pdf]

Sursa: constantablog.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • hkjhk 27 Apr, 2010 12:02 faceti un album si cu istoria controlorilor de pe transportul in comun...