Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:19 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mina lui Dragnea se intoarce pe piciorul Mihaelei Geoana

ro

20 Jan, 2010 02:22 3645 Marime text

dragnea_mina.jpgDin serialul "ce vraji a mai facut nevasta mea", familia Geoana revine cu episodul "mina lui Dragnea pe piciorul Mihaelei" (dezvaluit de Inpolitics aici.)

Doamna Mihaela a facut niste declaratii la Antena 3 si daca si-a pus in minte sa il distruga pe onor sotul, atunci se poate spune ca are succes. Dupa ce Iliescu si Nastase s-au aratat dispusi sa il ajute pe Mircea Geoana la Congres, sa isi pastreze functia de presedinte, Mihaela Geoana vine si spune ca Iliescu si Nastase "reprezinta trecutul". In schimb, cine credeti ca reprezinta viitorul? Liviu Dragnea! Si mai mult, daca Dragnea face echipa cu Geoana, "sint puternici".

Iata declaratia redata de Newsin (si fotografiile elocvente facute de Inpolitics)

"Interiorul partidului este un lucru pe care nu-l înţeleg şi poate nici nu vreau să-l înţeleg. Sincer, pe scurt, mie mi se pare că în continuare Mircea şi cei de vărsta lui reprezintă viitorul, iar din păcate şi domnul Năstase şi domnul Iliescu reprezintă trecutul. Trebuie să respecţi pe cei mai în vărstă, dar atăt", a declarat la Antena 3, soţia lui Geoană. Despre Liviu Dragnea, Mihaela Geoană a spus că e un politician care e "parte din generaţia lui Mircea Geoană". "Dacă ei fac echipă, cred că sunt mai puternici. Dacă nu fac echipă, vor hotărî membrii lor care e mai bun", a mai susţinut ea. Întrebată dacă mama sa, Margareta Costea, soacra lui Geoană, mai crede în viitorul politic al lui Mircea Geoană, aceasta a spus: „sigur". 

Sursa: realitateamea.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii