Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:22 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Norocul chior al chiorului

ro

30 Nov, 2009 01:55 2080 Marime text

noroc.jpgNu ştiu cu certidudine unde se încadrează fapta lui Băsescu – îndepărtare activă sau lovire. Știu cu certitudine că gestul este real, netrucat. Din respect pentru voi, cei care mă citiţi şi care încă nu aţi realizat că aveţi ocazia să intraţi în legătură directă cu un om care îşi iubeşte ţara şi oamenii fără nici un interes, vă dau în premieră absolută argumentul indubitabil care validează gestul, şi pe care pînă în această clipă nu l-a evidenţiat nimeni:

în clipa în care mîna lui Băsescu se mişcă cu rapiditate în direcţia copilului, vă invit să priviţi cutele de pe tricoul lui Băsescu şi gulerul de la geacă. Aşezaţi-vă apoi în poziţia în care stă Băsescu şi repetaţi această mişcare. Veţi observa că pliurile de pe pieptul dumneavoastră se vor arcui brusc, creînd în funcţie de material, 3 sau 4 valuri orientate dinspre stînga către dreapta.

Sper să aflăm adevărul la un moment dat, şi dacă s-a făcut vinovat de lovire intenţionată, îmi doresc să-l văd în puşcărie.

Știu însă cu certitudine că difuzarea acestui film în timpul campaniei electorale de către presa liberă din România, este cel mai grav act de încălcare a dreptului de a fi ales. Presa nu are dreptul ca prin difuzarea acestor imagini neverificate ‘mai presus de orice umbră de îndoială’ să ajungă să influenţeze rezultatul alegerilor.
Dacă în pauza publicitară, televiziunile sunt obligate să afişeze simbolul P, astfel încît telespectatorul să fie avizat asupra naturii mesajului, atunci ar trebui ca aceeaşi lege să oblige televiziunile părtinitoare să afişeze în campania electorală sigla partidului pe care îl susţin…

Norocul lui chior, ca şi el, este că îl are pe Geoană drept contracandidat. Oricine în afară de Geonă ar fi primit votul meu fără să clipesc…

Singurul meu interes, neascuns, este ca într-o zi să intraţi pe acest site pentru a afla răspunsul la problemele care vă frămîntă. În vederea îndeplinirii acestui deziderat nu am să precupeţesc nici un efort şi nu am să accept, sub nici o formă, să cad victimă prostiei.

Jur…

Sursa: vindecprostia.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 30 Nov, 2009 12:05 FILMUL cu TRAIAN BASESCU este DOVADA CERTA a celor cu bani de felul lui DINU PATRICIU ,IONEL CHIRITA SI CALIN POPESCU TARICEANU care AU AVUT CURAJUL de a CREEA o DIVERSIUNE INCRIMINATORIE, FILMATA, PLATITA cu scop de SANTAJ simplu sau electoral, ceea ce a si avut loc .SANTAJUL urma sa vina in favoarea LOR,incriminand in acelasi moment un OM ce avusese, nu de mult timp, o meserie foarte DURA si foarte RESPONSABILA din toate punctele de vedere. Diversiunea trebuia sa atinga coarda sensibila a viitorului candidat la presedentia statului roman, care trebuia avut la mana in scopul manipularii lui viitoare in interesul LOR personal, ca doar cei cu bani multi conduceau si conduc si acum PNL-ul. Hai sa facem o alta DIVERSIUNE in care este implicat acelasi TRAIAN BASESCU ,o femeie disperata si un copil de 10 ani ,dar care nu sunt in campania electorala ci undeva pe o strada si TRAIAN BASESCU observa ca acel copil este in pericol din cauza unei masini si-l impinge BRUSC din fata acesteia. Tot asa ar fi fost incriminat ca a LOVIT UN COPIL DE 10 ani??? O alta diversiune cu TRAIAN BASESCU care salveaza un COPIL DE 10 ANI DE LA INEC si-i aplica cateva palme dupa primul ajutor de respiratie "gura la gura", tot lovire s-ar numi ???