Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:28 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Program CityPlex 08.01.2010 – 14.01.2010

ro

12 Jan, 2010 21:53 2591 Marime text
alvin2.jpgALVIN SI VEVERITELE 2

Regia: Betty Thomas
In rolurile principale: Jason Lee, Justin Long
Gen: Animatie,, Comedie, Familie, Romantic
Productie: 2009
Durata: 100 minute
Ora : V,S,D - 12:45, 14:45, 16:45, 18:45, 20:45, 22:45
L, M ,Mi, J - 14:15, 16:15, 18:15, 20:15, 22:15

În 2007, ALVIN ŞI VEVERIŢELE, un fenomen global pentru generaţii de fani, a devenit un film eveniment de animaţie generată pe calculator, cu o sensibilitate comică contemporană. În blockbusterul de sărbători, cu încasări de peste 350 de milioane de dolari în întreaga lume, compozitorul Dave Seville a transformat veveriţele Alvin, Simon şi Theodore în senzaţii pop, în timp ce trioul scăpat de sub control îi distrug casa, îi declanşează un adevărat haos în carieră şi îi dau peste cap viaţa cândva liniştită.

old-dogs.jpgVECHI TOVARASI (Old Dogs )

Regia: Walt Becker
In rolurile principale: Robin Williams, John Travolta
Gen: Comedie, Familie
Productie: 2009
Durata: 88 minute
Ora: V,S,D - 14:15, 16:15, 21:00, 23:00
L, M ,Mi, J - 15:45, 20:30, 22:30

Doi prieteni foarte buni - un divorţat ghinionist şi îndrăgostit şi un burlac mare amator de distracţii - se trezesc că vieţile lor sunt întoarse pe dos când pe neaşteptate trebuie să aibă grijă de doi gemeni de şapte ani, tocmai când erau la un pas de a încheia cea mai mare afacere din viaţa lor. Cei doi holtei nu foarte cunoscători în ale copiilor se poticnesc grav în eforturile lor de a avea grijă de gemeni (debutanţii Ella Bleu Travolta şi Conner Reyburn), ceea ce pune în mişcare un şir întreg de mici dezastre şi poate o nouă înţelegere a celor doi, referitor la lucrurile cu adevărat importante în viaţă.
Prezentat de Walt Disney Pictures, filmul este regizat de Walt Becker (Wild Hogs, Van Wilder), după un scenariu de David Diamond (When in Rome, The Family Man) & David Weissman (When in Rome, The Family Man). Filmul a fost produs de Andrew Panay (When in Rome, Wedding Crashers), Robert L. Levy (The Comebacks, Wedding Crashers) şi Peter Abrams (The Comebacks, Van Wilder 2: The Rise of Taj). Garrett Grant este producătorul executiv.

celebritate.jpgCELEBRITATE ( Fame )

Regia: Kevin Tancharoen
In rolurile principale: Bebe Neuwirth, Kelsey Grammer
Gen: Comedie,Drama,Familie,Muzical


Productie: 2009
Durata: 106 minute
Ora: V,S,D - 12:00, 18:30
L, M ,Mi, J - 18:00

Remake al muzicalului din 1980, Fame îi are în vizor pe studenţii unei prestigioase academii de dans şi muzică din New York. Într-o lume atât de competitivă, în care trebuie să lupţi din greu pentru cele 15 minute de glorie, Denise, Malik, Jenny, Marco şi mulţi alţii trăiesc patru ani de vis, plini de provocări, dar şi de dragoste, fericire şi succese.

avatar-211x300.jpgAVATAR

Regia: James Cameron
In rolurile principale: Sam Worthington, Zoe Saldana
Gen: Actiune, Aventuri, SF, Thriller
Productie: 2009
Durata: 150 minute
Ora: V,S,D - 12:30, 15:45, 19:00, 22:15
L, M ,Mi, J - 15:15, 18:30, 21:45

200 de ani în viitor, Jake, un veteran de război paralizat, este adus împreună cu alţi pământeni pe planeta Pandora. Aceasta este locuită de o rasă umanoidă, Na'vi, o veche civilizaţie deloc încântată de oaspeţi. Jake şi semenii săi trebuie să lupte pentru a-şi găsi locul pe luxurianta Pandora şi între timp tânărul se îndrăgosteşte de Neytiri, o localnică. Avatar este primul lungmetraj pentru marele ecran al lui James Cameron după cel mai profitabil film din toate timpurile, Titanic.

zombieland.jpgZOMBIELAND ( Bun venit in Zombieland)

Regia: Ruben Fleischer
In rolurile principale: Emma Stone, Abigail Breslin, Woody Harrelson, Jesse Eisenberg
Gen: Actiune ,Aventuri,Comedie ,Horror
Productie: 2009
Durata: 88 minute
Ora: V,S,D - 16:15
L, M ,Mi, J - 15:45

În comedia de acţiune Bun venit în Zombieland a casei de producţie Columbia Pictures este vorba despre doi tipi care au găsit modalitatea de a supravieţui într-o lume dominată de zombi. Columbus (Jesse Eisenberg) este un fricos - dar atunci când ţi-e frică că ai putea fi mâncat de zombi, spaima asta te-ar putea ajuta să rămâi în viaţă. Tallahassee (Woody Harrelson) este un expert în mitraliere automate şi un ucigaş de zombi, a cărui obsesie este să scape lumea de ciudatele creaturi până nu dispare ultimul om de pe faţa pământului. Unindu-şi forţele cu Wichita (Emma Stone) şi Little Rock (Abigail Breslin), care au găsit şi ele modalităţile proprii de a supravieţui coşmarului zombi, ei vor trebui să aleagă între două rele: să aibă încredere unii în alţii, sau să se predea zombilor.

the-accidental-husband.jpgUN SOT IN PLUS ( Accidental Husband )

Regia: Griffin Dunne
In rolurile principale: Uma Thurman, Jeffrey Dean Morgan, Colin Firth
Gen: Comedie,Romantic
Productie: 2009
Durata: 90 minute
Ora: V,S,D - 12:00, 18:15
L, M ,Mi, J - 17:45

Vedeta de la postul de radio, Dr. Emma Lloyd (Uma Thurman) şi editorul/logodnicul ei Michael (Colin Firth) credeau că la New York e mai uşor să obţii o autorizaţie de căsătorie decât un carnet de conducere auto. În fond, nu trebuiau să facă nici teste - la sală sau la spital - erau amândoi majori şi nu erau nici rude de sânge. Nu trebuia decât să se ducă la primărie, să plătească taxa şi gata. Nu-i aşa? Ei bine, nu era aşa, pentru că ... Emma era deja măritată! Oops! Cum poate o femeie să uite din greşeală că e măritată? Probabil că asta s-ar putea aplica oricui, dar nu şi perfectei doctoriţe Dr. Emma Lloyd, cea cu capul pe umeri, autoarea emisiunii "The Love Doctor." Mai ales că ea este un fel de guru al New York-ului în materie de relaţii sentimentale, autoarea ghidului de mare succes, R.E.A.L Love.Dar tocmai când Emma îşi transmitea sfaturile siropoase pe calea undelor, iar unul dintre ascultătorii ei fideli hotăra să-i urmeze sfatul, pompierul Patrick Sullivan (Jeffrey Dean Morgan) şi-a dat seama dezamăgit că viaţa lui amoroasă tocmai se încheiase. Acum, Patrick vrea să se răzbune, iar după ce a citit în ziar anunţul în legătură cu apropiata căsătorie a doctoriţei, el îşi pune la cale răzbunarea împotriva celei ce dădea atâtea reţete de fericire. Nu erau necesare decât câteva ingrediente: o gazdă atotştiutoare de talk show, un pompier furios din New York City, un as în computere care să spargă codurile IT ale primăriei, şi gata! Emma nu se poate căsători pentru că e deja măritată cu . . . Patrick!Plină de pasiune şi scântei, comedia Un soţ în plus dovedeşte că la New York, o dragoste pasională şi subită poate spulbera o legătură cuminte cât ai bate din palme. Având o distribuţie de zile mari, care-i include în rolurile secundare pe Sam Shepard şi Isabella Rossellini, această comedie romantică este o scrisoare de dragoste adresată Manhattan-ului şi o odă adusă iubirii de pretutindeni!

couples-retreat.jpgVACANTA ALL-INCLUSIVE ( Couples Retreat )

Regia: Peter Billingsley
In rolurile principale: Kristen Bell, Malin Akerman, Vince Vaughn, Jason Bateman
Gen: Comedie
Productie: 2009
Durata: 107 minute
Ora: V,S,D - 14:00, 20:15, 22:30
L, M ,Mi, J - 19:45, 22:00

Uneori, ca să-ţi salvezi căsnicia, să accepţi ca terapie neconvenţională o călătorie într-o insulă tropicală pare a fi soluţia cea mai simplă.
Iar când locul de destinaţie se numeşte Eden Resort, e clar ce te poate aştepta acolo: cocktailuri cu nume exotice, plimbări prelungi pe nisipul auriu, relaxare totală la spa şi plajă de voie. Pe scurt: distracţie la maximum. Bine, şi un pic de terapie...!
Dar Dave (Vince Vaughn) şi soţia lui, Ronnie (Malin Akerman) vor descoperi, alături de alte trei cupluri, adevăratul preţ al exoticei lor călătorii.

Căci, atunci când "Paradisul" e condus de faimosul guru "Îmblânzitor de cupluri", pe nume Marcel (Jean Reno), relaxarea e rapid înlocuită de exerciţii fizice epuizante, somnul e scurtat pentru a "capta" vibraţiile răsăritului de soare. Şi nimic din toate astea nu e negociabil. Refuzul de a accepta terapia lui Monsieur Marcel se soldează cu pedeapsa maximă: excluderea de pe insulă.
Încetul cu încetul, echilibrul căutat se transformă în certuri zgomotoase, soldate cu încercări spectaculoase de evadare din "colivia aurită". Nimic nu mai e ceea ce părea, nici măcar relaţiile dintre "clienţii" de pe insulă.
Vacanţă All Inclusive este o comedie despre problemele pe care orice cuplu le-a trăit măcar o dată, tratate cu un umor exploziv dintr-o perspectivă inteligentă, cu emoţii în care ne regăsim cu toţii.

Sursa: constantablog.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii